Σε όλους μας έχει συμβεί να πληγωθούμε σε μια σχέση. Σημασία έχει όμως να ξεπερνάμε τις κακές εμπειρίες του παρελθόντος και να κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία!


Σε όλους μας έχει συμβεί να πληγωθούμε σε μια σχέση. Σημασία έχει όμως να ξεπερνάμε τις κακές εμπειρίες του παρελθόντος και να κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία! Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις πώς θα ξεπεράσεις τον τον φόβο του να ξαναπληγωθείς και να μπεις ξανά δυναμικά στον κόσμο του dating.

Επίτρεψε στον εαυτό σου να θρηνήσει

Ένας χωρισμός είναι κάτι σαν ένας θάνατος ως προς τα συναισθήματα που μας δημιουργεί. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να επιτρέψεις στον εαυτό σου να θρηνήσει για αυτήν την απώλεια από τη ζωή σου και να μην βιαστείς να προχωρήσεις. Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτός, σιγά σιγά θα είσαι σε θέση να σταθείς ξανά στα πόδια σου.

Φρόντισε τον εαυτό σου

Ναι, το να θρηνήσεις και να κλάψεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι όμως ταυτόχρονα σημαντικό να φροντίσεις τον εαυτό σου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Φρόντισε τη διατροφή σου, προσπάθησε να κάνεις πράγματα για να ξεχνιέσαι και προσπάθησε να αποφύγεις τυχόν καταχρήσεις που στην πραγματικότητα δεν βοηθούν. Αφιέρωσε χρόνο στο να περιποιηθείς το σώμα σου, κάνοντας ό,τι εσύ χρειάζεσαι για να νιώσεις χαλάρωση και ευεξία. Και μην ξεχνάς ποτέ φυσικά το AXE, που με 20 διαφορετικές επιλογές σε αρώματα και υφές, είναι πάντα σύμμαχός σου για τη φροντίδα του σώματός σου, αλλά και για να σου ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση.

Κάνε μια αλλαγή στην εμφάνισή σου

Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου μπορεί να σου δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ψυχολογία σου, ανανεώνοντας ταυτόχρονα τη διάθεσή σου. Ένα νέο κούρεμα, αυτό το τατουάζ που πάντα ήθελες να κάνεις, ακόμη και ένα makeover σε ενδυματολογικό επίπεδο μπορεί να σου δώσει το mood boost που έχεις ανάγκη. Αυτό το mood boost σίγουρα θα στο δώσει και το AXE Epic Fresh bodyspray μέσα από τη μυρωδιά φρεσκάδας που αυτό θα εκπέμπει. 

8720181192128_01

Σκέψου όλα τα κακά γύρω από την πρώην σχέση σου

Κάνε μια αναδρομή σε όλα όσα εκτιμούσες από παλιά ότι δεν είναι καλά στη σχέση σου. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ένας χωρισμός και μια απόρριψη ξεχνιούνται στην πραγματικότητα πολύ πιο εύκολα και γρήγορα και εσύ είσαι ξανά σε θέση να δοκιμάσεις να βγεις εκεί έξω με ερωτική διάθεση.

Κάνε ενθουσιώδη πλάνα

Οργάνωσε από τώρα τις διακοπές σου, ένα πάρτι ή οτιδήποτε άλλο θα σε γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία. Θα εκπλαγείς από το πόσο καλά θα λειτουργήσει για να ξεπεράσεις ό, τι συνέβη στα ερωτικά σου. Και όταν η ένταση θα ανεβαίνει στα πλάνα αυτά, το ΑΧΕ Epic Fresh Roll On θα είναι εκεί για να σε διατηρεί φρέσκο για 48 ώρες.

Σκέψου όλα όσα χάνεις

Τελευταίο και πιο σημαντικό όταν νιώθεις πως σε έχει καταβάλει το ότι πληγώθηκες στο παρελθόν: σκέψου όλα τα ωραία που χάνεις όταν προστατεύεσαι μέσα στο καβούκι σου, μη μπορώντας να διαχειριστείς το ότι μπορεί κάποτε στο μέλλον να ξαναπληγωθείς. Δεν αξίζει, έτσι;

a