Έχεις μια εβδομάδα να φτάσεις στο Άμστερνταμ με μόνο σου νόμισμα  κουτάκια Red Bull! Θα τα καταφέρεις;


Προσωπικά, είμαι από τους ανθρώπους που θα έκαναν τα πάντα για να πάει ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Και αν για παράδειγμα, μου έλεγαν ότι μπορώ μαζί με δύο κολλητούς/ες να ταξιδέψω στην Ευρώπη, τότε θα έκανα κωλοτούμπες.

Τι θα σκεφτόσουν λοιπόν, αν σου έλεγα ότι μπορείς και εσύ να το κάνεις αυτό; Να ξεκινήσεις ένα ταξίδι στην Ευρώπη, με τελικό προορισμό το Άμστερνταμ; Το μόνο μέσο συναλλαγής θα είναι ένα πάντως! Το Red Bull θα βοηθήσει την κατάσταση! Σου ακούγεται τρελό, αινιγματικό; Ίσως! Αλλά αυτό είναι το Red Bull Can You Make It?.

Πρόκειται για το απόλυτο ταξίδι, γεμάτο περιπέτειες, γέλιο, εκπλήξεις και στρατηγική, αποκλειστικά για φοιτητές! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι δυο φίλους με πολύ ενέργεια και όρεξη και η περιπέτεια ξεκινά!

Αφετηρία σας θα είναι ένα από τα πέντε Σημεία Εκκίνησης (aka checkpoints) στην Ευρώπη –Βουδαπέστη, Μαδρίτη, Μάντσεστερ, Ρώμη και Στοκχόλμη– και θα έχετε μια εβδομάδα για να φτάσετε στον τελικό προορισμό, το Άμστερνταμ!

amsterdam_trip_redbull_01.jpg

Φεύγοντας από το σπίτι, θα παραδώσετε όλα τα χρήματα, τις πιστωτικές κάρτες και τα κινητά σας! Νόμισμα σας πια, θα είναι το Red Bull! Για οτιδήποτε χρειάζεται να αγοράσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, όπως φαγητό, μέρος για ύπνο, μετακίνηση στην επόμενη τοποθεσία, αλλά και για ότι προκύψει, συνάλλαγμα σας θα είναι τα κουτάκια Red Bull.

Και η ερώτηση είναι…can YOU make it? Πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου, σε συνδυασμό με τα Red Bull;

Οι εγγραφές μόλις ξεκίνησαν και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018.

Βρες τους δυο πιο τολμηρούς, τρελούς και γεμάτους ενέργεια κολλητούς/ές, ετοιμάστε ένα video ενός λεπτού και δηλώστε συμμετοχή! Αφού υποβάλλετε το βίντεο σας, μετά θα πρέπει να κερδίσετε ψήφους online!

Οι ομάδες που θα έχουν τις περισσότερες ψήφους θα περάσουν στην επόμενη φάση! Εκεί, μια ομάδα κριτών θα επιλέξει τους νικητές! Στις 6 Μαρτίου, ανάμεσα σε 200 ομάδες από 60 χώρες όλου του κόσμου και σχεδόν από όλες τις ηπείρους, θα ξεκινήσουν το ταξίδι που θα οδηγήσει στην πιο απρόβλεπτη περιπέτεια!

amsterdam_trip_redbull_02.jpg 

Ακόμα το σκέφτεσαι; Δες τι έχει να σας πει η DreamTeam, η Ελληνική ομάδα που δέχτηκε την πρόκληση το 2016!

«Με μερικά μόνο κουτάκια Red Bull, πολύ τρέλα και φαντασία θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα που δεν έχετε καν φανταστεί! Να το ζήσετε στο έπακρον! Είναι η απόλυτη εμπειρία!».

Μπες στο www.redbullcanyoumakeit.com  και μάθε πως θα διεκδικήσεις μια περιπέτεια δίχως προηγούμενο!

Μη χάσεις στιγμή:

Website: www.redbullcanyoumakeit.com

Facebook: https://www.facebook.com/14226545351/posts/10159854758690352

#canyoumakeit18