Άνοιξαν οι εγγραφές


Άνοιξαν οι εγγραφές

Το πολυβραβευμένο γεγονός αθλητικού τουρισμού «Navarino Challenge» εμπλουτίζει το πρόγραμμα του με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια και σας υποδέχεται στις 11-13 Σεπτεμβρίου 2015 στη Μεσσηνία και στην Costa Navarino!

Οι φίλοι του αθλητισμού, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα απολαύσουν ένα τριήμερο γεμάτο από μοναδικές δραστηριότητες όπως Τρέξιμο, Κολύμβηση, Family Challenge, Ποδήλατο, Tae Kwon Do, Αναρρίχηση, Pilates και Tae Bo!

Σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού θα δώσουν και φέτος το παρών τιμώντας με την παρουσία τους τη διοργάνωση, βοηθώντας παράλληλα στην καλύτερη εκμάθηση των αθλητικών δραστηριοτήτων. Συγκεκριμένα, ο Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Dean Karnazes και πρεσβευτής του «Navarino Challenge» επιστρέφει για τρίτη χρονιά στη χώρα μας. Στο πλευρό του, θα βρίσκονται ο Ολυμπιονίκης και Δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κολύμβηση, Σπύρος Γιαννιώτης, ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης του ταεκβοντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η κορυφαία γυμνάστρια pilates Μάντη Περσάκη με την ομάδα της και ο έτερος Αλέξανδρος Νικολαΐδης, πρωταθλητής του kick boxing.


0-NC_3_Babis Giritziotis.jpg




Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες στο «Navarino Challenge» θα έχουν την δυνατότητα να κολυμπήσουν μια ξεχωριστή κολυμβητική διαδρομή του 1 μιλίου (1,6 χλμ.), που έχει σχεδιάσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της κολύμβησης Νίκος Γέμελος, στην παραλία της Γιάλοβας. Αντίστοιχα, οι μικροί φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν την απόσταση του μισού μιλίου (0,8 χλμ.).

Οι φετινές διαδρομές του Ημιμαραθωνίου (21,1χλμ.), των 10χλμ., των 5χλμ. (τρέξιμο & δυναμικό βάδισμα) και του 1χλμ. για τα παιδιά, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου. Η αφετηρία και ο τερματισμός των διαδρομών θα είναι κοινός (στο Navarino Dunes της Costa Navarino) με τους δρομείς να κατευθύνονται παραλιακά προς την Πύλο, σε αρκετά σημεία χωμάτινης διαδρομής και τους αθλητές όλων των αποστάσεων να απολαμβάνουν τις μαγικές εικόνες της Βοϊδοκοιλιάς, που έχει ανακηρυχτεί σε μία από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο, πριν επιστρέψουν πάλι πίσω.


0-NC_2_Babis Giritziotis.jpg




Στο ακόλουθο link μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις φετινές διαδρομές: http://navarinochallenge.com/event_routes_2015.html

Όσοι επιθυμούν να περάσουν ένα αξέχαστο τριήμερο, γεμάτο άθληση και διασκέδαση, μπορούν να εγγραφούν στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης:
http://navarinochallenge.com/registration_form.php

To The Westin Resort Costa Navarino δημιούργησε ειδικά πακέτα διαμονής από 199 ευρώ το δίκλινο για όσους επιθυμούν να απολαύσουν το πλούσιο πρόγραμμα του «Navarino Challenge» από κοντά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης The Travel Company Experts (τηλ: +30 215 5608282) ή να μπείτε στο ακόλουθο link:
http://navarinochallenge.com/event_accommodation_in_2015.html

Η διοργάνωση πραγματοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά με την υποστήριξη της Costa Navarino και του The Westin Resort Costa Navarino και την στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας.


{youtube}bN4-ToDKOqQ{/youtube}

Credit κεντρική photo: Vladimir Rys
Credit photos εντός άρθρου: Μπάμπης Γκιριτζιώτης