Τούμπες στον αέρα στην Καλντέρα!

Η Red Bull κλείνει ραντεβού στους καλύτερους freerunners του κόσμου.

Κείμενο: Platform team

 

Η Red Bull κλείνει ραντεβού στους καλύτερους freerunners του κόσμου.

 

Η «τέχνη της φυγής» δίνει ρεσιτάλ και αυτό το φθινόπωρο στη Σαντορίνη.

 

Το καλοκαίρι φεύγει, το φθινόπωρο έρχεται και μαζί του φέρνει για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια την κορυφαία freerunning πρόκληση, το Red Bull Art of Motion. Φέτος το ραντεβού έχει δοθεί για τις 04 Οκτωβρίου στο γνωστό μέρος, στην κοσμοπολίτικη Σαντορίνη και συγκεκριμένα στη σαγηνευτική Καλντέρα.  

 

Οι κορυφαίοι του είδους καλούνται για άλλη μια χρονιά να τα βάλουν με την πλέον φυσική πίστα freerunning του κόσμου με σκοπό να καταπλήξουν τα πλήθη με την «τέχνη της φυγής». Για μια θέση στον επίγειο παράδεισο του freerunning, ήδη περισσότεροι από 120 συμμετέχοντες έχουν δώσει το παρών στον online προκριματικό ανεβάζοντας το βίντεο τους στο redbullartofmotion.com

Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών έληξε στις 24/07, και τελικά θα προκριθούν οι 3 καλύτεροι άνδρες και 3 καλύτερες γυναίκες με βάση την εκτέλεση, τη ροή, τις τεχνικές προκλήσεις και τη δημιουργικότητα. Τους υπόλοιπους 12 συμμετέχοντες στον μεγάλο τελικό συμπληρώνουν οι top 8 του 2013 που έχουν πάρει απευθείας πρόκριση στον αγώνα και 4 αθλητές που θα περάσουν από τον προκριματικό που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη στις 01.10. Για μια ακόμη χρονιά, ο αθλητής που θα καταπλήξει τα πλήθη και θα δώσει τον πλέον … Restart εαυτό του θα βραβευθεί με το Best Trick Award by Vodafone.  

 

 

Red Bull Art of Motion (1).jpg

 

Red Bull Art of Motion (3).jpg