Το Legion Run είναι κάτι περισσότερο από ένας αγώνας ή ένα γεγονός. Είναι μια εμπειρία ζωής!


Όπως λένε οι διοργανωτές, "Το Legion Run είναι κάτι περισσότερο από ένας αγώνας ή ένα γεγονός. Είναι μια εμπειρία ζωής". Μας έρχεται από την Κύπρο και σιγά σιγά εξαπλώνεται σε πολλά μέρη της Ευρώπης (Πράγα, Βουκουρέστι, Γενέβη, Βουδαπέστη). Φυσικά (;), δεν θα μπορούσε να λείπει και η Ελλάδα από το χάρτη, με αγώνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (και άλλες εκτός αγώνα δραστηριότητες, μουσική, party κ.α.). 

Ιδιαίτερα οι Θεσσαλονικείς να έχετε το νου σας (φυσικά, από όλα τα μέρη της Ελλάδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή), το Legion Run έρχεται στα Λουτρά Λαγκαδά το Σάββατο 21 Ιουνίου (βρίσκεται σε απόσταση 40 λεπτών από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ακολουθώντας την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας). 

Το Legion Run είναι μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων με τουλάχιστον 15 εμπόδια παγκόσμιας κλάσης, λάσπη, φωτιά, και συρματοπλέγματα. Η ολοκλήρωση του Legion Run απαιτεί ομαδική εργασία, θάρρος και τη βούληση να σπρώξετε τα όριά σας όσο μακριά όσο ποτέ άλλοτε. Μπορείτε να τρέξετε ατομικά, αλλά πάντα προτείνεται η δημιουργία μιας ομάδας!

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://www.legionrun.gr 

{vimeo}91739457{/vimeo}