Αν έχεις πρωτότυπες ιδέες και τις συνδυάσεις με σκληρή και σοβαρή δουλειά, μπορεί να βγάλεις εκατομμύρια (για την Αμερική μιλάμε πάντα, ε;)


Αν έχεις πρωτότυπες ιδέες και τις συνδυάσεις με σκληρή και σοβαρή δουλειά, μπορεί να βγάλεις εκατομμύρια (για την Αμερική μιλάμε πάντα, ε;)

Σας βλέπουμε τι κάνετε όταν βρίσκεστε βαριεστημένα στο γραφείο ή στη δουλειά σας. Το βλέμμα σας ταξιδεύει κάπου εκεί έξω στα βουνά και τις θάλασσες, όταν ήσασταν παιδί. Και ένα παιδί θέλει να παίξει... Βέβαια, τώρα κοντεύεις στα 30 και τα παιδικά χρόνια δεν ξαναγυρνάνε. 

Ξέρουμε, όμως, ένα κλικ χρειάζεται για να ξεχυθείς εκεί έξω μακριά από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα και να νοιώσεις ξανά ζωντανός!

Και μάλλον για αυτό το λόγο οι λεγόμενοι mud races (αγώνες δρόμου σε πίστα λάσπης) έχουν κατακλύσει «σαν κύμα» κάθε γωνιά της Αμερικής και έχουν απλωθεί σε όλο τον κόσμο. Αυτή η αίσθηση να γίνεσαι ξανά παιδί, να βουτάς μέσα στις λάσπες και να μην σε νοιάζει τίποτα, να μην σκέφτεσαι τα έπαθλα (πολλοί από τους αγώνες δεν έχουν καν έπαθλα, μέρος των χρημάτων πάνε σε φιλανθρωπίες), να ζεις μία κανονική περιπέτεια και να περνάς ένα πλήθος εμποδίων (απο φωτιές μέχρι βελάκια Nerf και ότι άλλο φανταστείς), ανεπανάληπτη εμπειρία.

Από Δευτέρα 19 ως Σάββατο 24 Μαϊου παρακάτω παρουσιάζουμε τέσσερις γνωστούς mud races (απο τους δεκάδες που πλέον υπάρχουν), καθώς και μία εξαιρετική ελληνική προσπάθεια (αν αναρωτιόσασταν τόση ώρα αν υπάρχει ανάλογο και στη χώρα μας).

 

Σήμερα:

Άλλος ένας άκρως επιτυχημένος αγώνας δρόμου που εξαπλώνεται σε μέρη και εκτός των ΗΠΑ. Μας έρχεται απο την μοναδική Red Frog Events, μία εταιρία με εναλλακτικά events που δείχνει σε όλους ότι αν έχεις πρωτότυπες ιδέες και τις συνδυάσεις με σκληρή και σοβαρή δουλειά, μπορεί να βγάλεις εκατομμύρια (για την Αμερική μιλάμε πάντα, ε;). Και εδώ θα φας λάσπη και ιδρώτα με το τσουβάλι σε μία διαδρομή 5 χιλιομέτρων, οι πρώτοι που θα τερματίσουν κερδίζουν πλούσια δώρα, ενώ οι υπόλοιποι τσιμπάνε απο μια μπύρα για να ξεδιψάσουν και το χαρακτηριστικό Viking Warrior κράνος! Μπορείτε επίσης να πάρετε μέρος και στο Iron Warrior Dash (πάνω απο 25 χιλιόμετρα) και στο Urban Warrior Dash (αγώνες μέσα στην πόλη).

http://www.warriordash.com