Τέσσερις δυναμικές πίστες, σε τέσσερις διαφορετικές ημέρες, συνθέτουν τα βασικά στοιχεία του 4 Wall Traverse!


Τέσσερις δυναμικές πίστες, σε τέσσερις διαφορετικές ημέρες, συνθέτουν τα βασικά στοιχεία του 4 Wall Traverse!

 

Έντονες συγκινήσεις και μαγευτικές στιγμές, περιμένουν τους λάτρεις της αναρρίχησης, από τις 9 Μαΐου, στην κορυφαία διοργάνωση αναρρίχησης για την ανάδειξη του καλύτερου αναρριχητή για το 2014!

 

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις, τις αντοχές και τις τεχνικές τους, στις μοναδικές πίστες που βρίσκονται τοποθετημένες σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, το 4 Wall Traverse θα ξεκινήσει στις εγκαταστάσεις του The Wall (Αγ. Αθανασίου 12, 15351, Παλλήνη Αττικής), την Παρασκευή 9 Μαΐου. Η δράση συνεχίζεται το επόμενο Σάββατο 17 Μαΐου, στο Rockway Climbing Gym & Fitness Center (Προβελεγγίου 4, 141 22, Ηράκλειο), για να ακολουθήσει, αμέσως μετά στο OAKA Indoor Climbing, το Σάββατο 24 Μαΐου. Η αναρριχητική αδρεναλίνη κορυφώνεται την Παρασκευή 30 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του ΕΟΣ Αχαρνών (Φιλαδελφείας 126, 13673, Αχαρνές).

 

Γίνε εσύ ο καλύτερος αναρριχητής του 4 Wall Traverse και διεκδίκησε πλούσια δώρα, καθ’ όλη την διάρκεια της συμμετοχής σου. Η κορυφαία αναρριχητική διοργάνωση θα χαρίσει στον πρώτο νικητή, στην κατηγορία των αντρών και αντίστοιχα στην πρώτη νικήτρια, στην κατηγορία των γυναικών, που θα έχουν συμμετάσχει στους αγώνες «ασφαλισμένης» αναρρίχησης -με την χρήση σχοινιού- από ένα τετραήμερο ταξίδι για την συμμετοχή τους στο The North Face Kalymnos Climbing Festival 2014. Επίσης, οι συμμετέχοντες στους αγώνες bouldering, παράλληλα με τους συμμετέχοντες στους αγώνες σχοινιού,  διεκδικούν προϊόντα αξίας 8.000 ευρώ από την κορυφαία εταιρεία ένδυσης και εξοπλισμού στην ύπαιθρο The North Face. 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο 4 Wall Traverse μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στο Explorers’ Society και να επιλέξετε τον αγώνα ή τους αγώνες στους οποίους επιθυμείτε να λάβετε μέρος:  

 

https://www.facebook.com/ExplorersSociety.gr/app_507951995983245 

 

Χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία The North Face, ενώ διοργανωτές είναι οι εγκαταστάσεις The Wall, Rockway Climbing Gym & Fitness Center, OAKA Indoor Climbing και ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ που φιλοξενούν το 4 Wall Traverse.

 

Πρόγραμμα:

 

09/05, The Wall - Ώρα Προσέλευσης: 19:30 / Ώρα Έναρξης: 20:30 

17/05, Rockway Climbing Gym & Fitness Center

24/05, OAKA Indoor Climbing

30/05, ΕΟΣ Αχαρνών - Ώρα Προσέλευσης: 19:30 / Ώρα Έναρξης: 20:30