Τι έγινε στο 1ο adidas Open Run!

Κείμενο: Super User

Περισσότεροι από 700 φίλοι του running όλων των ηλικιών απέδειξαν πόσο αγαπούν την πόλη τους, αλλά και το αγαπημένο τους άθλημα, συμμετέχοντας στο 1ο adidas Open Run που πραγματοποιήθηκε με ρεκόρ συμμετοχών, την Τετάρτη 3 Απριλίου, στο κέντρο της Αθήνας. Ακολουθώντας μια από τις ωραιότερες διαδρομές, οι “open runners” ξεκίνησαν από το Ζάππειο και διέσχισαν τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το Θησείο, την Πλάκα και το Σύνταγμα, τρέχοντας σε μια διαδρομή 4 και 9 χιλιομέτρων, ελεύθερα, χωρίς χρονόμετρο και ανταγωνισμό.

Στο after party που ακολούθησε στο χώρο του τερματισμού με δυνατή μουσική και αναζωογονητικά υγιεινά cocktails, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά τη διαδρομή, να ανταλλάξουν απόψεις και προπονητικά tips, αλλά και να δουν από κοντά τα καινούργια running προϊόντα της adidas.

Τα adidas Open Run δεν είναι αγώνας, είναι διασκέδαση!

Έλα με την παρέα σου κι εσύ στο επόμενο adidas Open Run, το πιο cool running event της πόλης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου στο ΟΑΚΑ! Τα adidas Open Run θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα σε ξεχωριστά σημεία της πόλης, όπως η Παραλία Φαλήρου, το Καβούρι και το Πάρκο Τρίτση.