Μετά από αυτές τις εικόνες, μήπως να το σκεφτείς σοβαρά για εκείνον τον... πάνω σκύλο;


Οι New York Knicks προσπαθούν να διώξουν από πάνω τους τον τίτλο "μια από τις χειρότερες ομάδες στο NBA" και να καταφέρουν να μπουν στο παιχνίδι τη νέα σεζόν. Πως ακριβώς; Με γιόγκα!

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν τα μέλη της ομάδας καθισμένα στο παρκέ, να επιδίδονται σε ασκήσεις γιόγκα. Κάτι θα ξέρουν καλύτερα, δε νομίζεις; Μήπως είναι καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις και εσύ αυτού του είδους τη γυμναστική, που τόσο καιρό διστάζεις; 

yoga3.jpg 

Δεν είναι μυστικό ότι η γιόγκα για κάποιο λόγο θεωρείται γυναικείος τρόπος άσκησης, όμως αυτά πρέπει να τελειώσουν. Επειδή δηλαδή υπάρχει μια λάθος εντύπωση, δε σημαίνει ότι εσύ θα στερείσαι εξαιτίας της ένα σωρό οφέλη! 

Σημείωνε: σε βοηθάει να συγκεντρωθείς, να επανέρθεις μετά από μια δύσκολη προπόνηση, αυξάνει την ελαστικότητα, μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμών, βελτιώνει τον τρόπο που χτυπάει η καρδιά, αυξάνει την ποικιλία των κινήσεων που μπορεί να κάνει το σώμα σου, καταπολεμά τις κράμπες στο στομάχι και κάνει τη σεξουαλική σου ζωή πιο πιπεράτη. 

Όλα αυτά δεν τα ξέρουν μόνο οι New York Knicks. Και αθλητές υψηλού επιπέδου προτιμούν αυτή τη γυμναστική, όπως για παράδειγμα ο LeBron James. Ξεκίνα χωρίς δισταγμούς!