To event του μήνα γίνεται αυτή την Κυριακή στο Ελληνικό. Διάβασε πώς θα πάρεις μέρος εσύ και το +1 σου...


Στην κλασική και αγαπημένη ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον Νο 2» του 1989 θαυμάζαμε επί τω έργω τις τεχνολογικές εξελίξεις που θα είχε το τότε μακρινό 2015: τα ιπτάμενα αυτοκίνητα, αλλά και ένα αιωρούμενο skateboard, με όνομα «hoverboard».

hoverboard2.jpg


Αυτοκίνητα ιπτάμενα δεν κυκλοφορούν στους δρόμους σήμερα -μολονότι εκτός από εκστασιασμένοι παραμέναμε και σίγουροι ότι θα το δούμε έτσι όπως εξελισσόταν γρήγορα η τεχνολογία- αλλά αιωρούμενα skateboard αξιωθήκαμε να δούμε, αν και όχι (ακόμα) ακριβώς όπως τα είχαν οραματιστεί οι δημιουργοί της ταινίας.

Ίσως και να μην έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας ώσπου να δούμε πραγματικές σανίδες μαγνητικής αιώρησης, στην παρούσα φάση όμως hoverboards αποκαλούμε και τα "ηλεκτρικά πατίνια ισορροπίας" που σίγουρα θα έχετε δει κάπου ("Hoverboards don't actually hover. They roll", είναι η πιο εύστοχη έκφραση που διαβάσαμε κάποτε και συμπυκνώνει την πραγματικότητα).

Όπως και να 'χει, μπορεί να μην ήρθε η ώρα να γίνουμε όλοι Marty McFly, αλλά μπορούμε να ζήσουμε την εμπειρία ενός hoverboard από κοντά, και μάλιστα την εμπειρία ενός αγώνα Hoverboard που έχει ετοιμάσει το CU AROUND, αποκλειστικά για τους CU συνδρομητές και τους φίλους τους. Το event θα γίνει την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου και στη διοργάνωση του πραγματικού HoverRace συμμετέχουν και τα Praktiker.

hoverboard3.jpg


Από τις 18:00, που ξεκινά το ζέσταμα, έως και τις 23.30 που θα ολοκληρωθεί ο αγώνας, το κατάστημα Praktiker στο Ελληνικό μετατρέπεται σε πίστα όπου hoverboards θα είναι διαθέσιμα για όλους όσοι αποφασίσουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, αλλά και να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα.

Συγκεκριμένα, hoverboards, δωροεπιταγές και πολλά GB από το CU Around και τα Praktiker περιμένουν τους 3 ταχύτερους του αγώνα, ενώ όλοι οι CU συνδρομητές που θα παρευρεθούν θα πάρουν δώρο 500mb και από μία δωροεπιταγή που δίνει 10% έκπτωση για αγορές στα Praktiker!

Το Platform εννοείται ότι θα είναι εκεί - το ξέρετε ότι δεν τα χάνουμε κάτι τέτοια... Μπορεί να μη λάβουμε μέρος (παίζεται βέβαια κι αυτό, κάτι μπορεί να προκύψει τελευταία στιγμή), αλλά θα είμαστε εκεί όλοι για τη φάση και το θέαμα... Αξίζει να το δεις κι εσύ.

Πώς; Στείλε τη λέξη HOVER στο 54646: αν εισαι CU συνδρομητής εξασφαλίζεις συμμετοχή για εσένα και το +1 σου στο πρώτο HoverRace του CU Around, του μοναδικού προγράμματος ανταμοιβής πελατών που παράλληλα με τις οικονομικές προσφορές και τα προνόμια προσφέρει αποκλειστικά στους συνδρομητές του και μοναδικές εμπειρίες.