Ποιά ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για Βραζιλία στον Εθνικό Τελικό της Αθήνας;


 

Ποιά ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για Βραζιλία στον Εθνικό Τελικό της Αθήνας;

 

Το NeymarJrsFive, το πρωτότυπο παγκόσμιο τουρνουά 5Χ5, που φέρει την υπογραφή του NeymarJr και απευθύνεται σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ηλικίας 16-25 ετών, ταξίδεψε σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας με σκοπό να αναδείξει τη μία και μοναδική ομάδα που θα ταξιδέψει στη Μέκκα του ποδοσφαίρου, τη Βραζιλία για να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Τελικό και να γνωρίσει από κοντά τον σούπερ σταρ των γηπέδων, NeymarJr!

 

Από τα τέλη Απριλίου μέχρι και το περασμένο Σαββατοκύριακο, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 12 προκριματικοί σε εννέα πόλεις* της Ελλάδας με 671 παίχτες από 121 ομάδες να δοκιμάζουν το ταλέντο τους σε αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού 5Χ5, που αποτελεί έμπνευση του Βραζιλιάνου άσου. Το τουρνουά κορυφώνεται με τις 22 καλύτερες ομάδες, εκ των οποίων ενδεικτικά οι Ναξιώτες CocaJuniors, οι Χανιώτες Κιτσομιχαίοι, οι Θεσσαλονικείς Blaugrana, οι Πατρινοί Cebollitas και οι Αθηναίοι ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ, θα τα δώσουν όλα στον Εθνικό Τελικό της Αθήνας το Σάββατο, 11 Ιουνίου στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στους Αμπελοκήπους (Αργολίδος 23).

 

2-Neymar Jr's Five (3).jpg

 

Η μοναδική νικήτρια ομάδα του Σαββάτου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ανάμεσα σε 44 χώρες στον Παγκόσμιο Τελικό στις 9 Ιουλίου στο “InstitutoProjetoNeymarJr” που πρόσφατα ίδρυσε ο ποδοσφαιριστής στην PraiaGrande, στη Βραζιλία, όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Οι μεγάλοι νικητές του Παγκόσμιου Τελικού, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον NeymarJr παρακολουθώντας τον σε ένα αγώνα στο θρυλικό CampNou στη Βαρκελώνη της Ισπανίας την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

 

Παράλληλα, μπορείς να φέρεις το παιχνίδι στην οθόνη σου αποδεικνύοντας ότι είσαι «Στο μυαλό του NeymarJr». Αν πιστεύεις ότι είσαι άσος στην τεχνική, την ταχύτητα, την ομαδικότητα, την ακρίβεια και την ευστοχία, παίξε εδώ http://www.neymarjrsfive.com/soutarekerdise και διεκδίκησε Play Staytion 4 με το Pro Evolution Soccer '16 και πλούσια ποδοσφαιρικά δώρα!

 

2-Neymar Jr's Five (1).jpg

 

 

Παρακολούθησε όλες τις σημαντικές φάσεις και την αγωνιστική δράση, από τον έναρξη του Neymar Jr’s Five μέχρι και το μεγάλο τελικό, στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV!

 

*Αναλυτικά το tour του NeymarJrsFive ανά την Ελλάδα και οι ομάδες που προκρίθηκαν:

Αθήνα: ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ/ All Time Classic/ Dancarinas/ One Piece FC/ Katarti FC/ AEK

Βόλος: Αϊδίνι FC/ Χαβαλένθια

Πάτρα: Cebollitas/ Up City

Θεσσαλονίκη: Selecao/ Blaugrana/ Mazan FC/ La Koukouvagies

Νάξος: Coca Juniors

Κως: Selecao

Ρόδος: Ball Boys/ Fanatic FBC

Χανιά: Κιτσομιχαίοι/ Φονικά Αγγούρια

Ηράκλειο: Χαβαλένθια/ Κανονιέρηδες

Εθνικός Τελικός: 11 Ιουνίου, Αθήνα

 

Διεύθυνση του τελικού της Αθήνας:

Σάββατο 11/6, οι πόρτες ανοίγουν στις 11:00

Αθλητικό Κέντρο Αθηνών

Αργολίδος 23, Αμπελόκηποι

 

Οι προκριματικοί Αγώνες στη Νάξο, Κω και Ρόδο

τελέσθηκαν υπό τη Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

2-Neymar Jr's Five (2).jpg

 

Λίγα λόγια για το “Instituto Projeto Neymar Jr”:

Το InstitutoProjetoNeymarJr άνοιξε τις πόρτες του το 2014 στα πλαίσια του προγράμματος “FutbolNet” στην Βραζιλία σε συνεργασία με την ομάδα FCBarcelona. Στόχος του Ινστιτούτου είναι να προσφέρει εξωσχολικές εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες σε παιδιά και οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, με σκοπό την προώθηση της κοινωνικής ένταξης.

 

Για όλα τα updates και περισσότερες πληροφορίες:

www.neymarjrsfive.com,

facebook.com/neymarjrsfive

 

#neymarjrsfive