Ο online προκριματικός μόλις ξεκίνησε


Ο online προκριματικός μόλις ξεκίνησε

 

Δήλωσε συμμετοχή στον online προκριματικό και δώσε ραντεβού με τους κορυφαίους αθλητές του είδους για την απόλυτη freerunning πρόκληση. Η περίφημη Οία θα υποδεχτεί και φέτος τον διαγωνισμό θεσμό στο freerunningστον κόσμο, το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου.

 

Αθλητές από κάθε γωνιά του κόσμου, «θρύλοι» και φρέσκα ταλέντα, θα δώσουν το ετήσιο ραντεβού τους και πάλι στη μαγευτική Οία μετατρέποντας το νησί για περίπου μια εβδομάδα στη Μέκκα του freerunning. Το βλέμμα αναμένεται να στραφεί στη μάχη των κορυφαίων Δημήτρη “DK” Κυρσανίδη και Pasha Petkuns, που κατέχουν από δύο τίτλους έκαστος.

 

Το ρόστερ των διαγωνιζομένων θα διαμορφωθεί ως εξής: οι 6 που διαγωνιστήκαν στον τελικό το 2015 έχουν πάρει απευθείας πρόκριση στον αγώνα φέτος, 5 αθλητές θα περάσουν από τον προκριματικό που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη 29.09, αλλά και 4 άντρες αθλητές και 3 γυναίκες αθλήτριες θα προκριθούν μέσω του online προκριματικού που ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται στις 6.07

 

Ετοίμασε και ανέβασε το βίντεό σου διάρκειας έως 1,5 λεπτό στο redbullartofmotion.com, που να αναδεικνύει τα skillsσου στην «τέχνη της φυγής». Η εκτέλεση, η ροή, οι τεχνικές προκλήσεις, η δημιουργικότητα αλλά και το τελικό αποτέλεσμα σαν σύνολο αποτελούν τα κριτήρια βάσει των οποίων θα προκριθούν τελικά οι 7 φιναλίστ, εξασφαλίζοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για το Red Bull Art of Motion αλλά και δίνοντας την ευκαιρία σε free runners από όλο τον κόσμο να δείξουν στην παγκόσμια κοινότητα τις ικανότητες και το στυλ τους.  

 

Το Red Bull Art of Motion, ένας μοναδικός συνδυασμός εντυπωσιακού σκηνικού και αθλητικής κλάσης θα φιγουράρει και πάλι μπροστά στα μάτια τόσο των χιλιάδων παρευρισκομένων όσο και των εκατομμυρίων θεατών ανά τον κόσμο. Γίνε και εσύ μέρος του!

 

Ακολούθησε τη δράση: www.redbullartofmotion.com

www.facebook.com/rbafm

#redbullartofmotion