Έρχονται σε λίγες ημέρες οι προκριματικοί αγώνες


Έρχονται σε λίγες ημέρες οι προκριματικοί αγώνες

 

Όλα έτοιμα για το πρωτότυπο ποδοσφαιρικό τουρνουά 5Χ5 που σε στέλνει Βραζιλία! Το «Neymar Jrs Five», η έμπνευση του σούπερ σταρ των γηπέδων, NeymarJr, απευθύνεται σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ηλικίας 16-25 ετών και θα διεξαχθεί σε 44 χώρες, μεταξύ άλλων και στην Ελλάδα με τους προκριματικούς να ξεκινούν από την Αθήνα στις 22,23 & 24 Απριλίου. Οι συμμετοχές για τις υπόλοιπες στάσεις του τουρνουά ανά την Ελλάδα είναι ακόμη ανοιχτές, εγγράψου τώρα εδώ: www.neymarjrsfive.com/gr!  

 

 

 

Συγκεκριμένα το σφύριγμα της έναρξης για το Neymar Jr’sFive θα γίνει στο Ρέντη την Παρασκευή 22 Απριλίου, ώρα 16:00, και η συνέχεια θα δοθεί στη Βούλα στις 23, ώρα 10:00, και στη Μεταμόρφωση στις 24 Απριλίου, ώρα 10:00. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 13 προκριματικοί σε εννέα πόλεις*, με τις 20 πρώτες ομάδες που εγγράφονται onlineσε κάθε προκριματικό να εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους. Το τουρνουά θα κορυφωθεί με τις καλύτερες ομάδες από κάθε προκριματικό να τα δίνουν όλα στον τελικό της Αθήνας στις 11 Ιουνίου.

 

 

 

Η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό στις 9 Ιουλίου στο “InstitutoProjetoNeymarJr” που πρόσφατα ίδρυσε ο ποδοσφαιριστής στην PraiaGrande, στη Βραζιλία, όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Οι μεγάλοι νικητές του Παγκόσμιου Τελικού, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον NeymarJrπαρακολουθώντας τον σε ένα αγώνα στο θρυλικό CampNou στη Βαρκελώνη της Ισπανίας την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

 

 

 

Παράλληλα, μπορείς να φέρεις το παιχνίδι στην οθόνη σου αποδεικνύοντας ότι είσαι «Στο μυαλό του NeymarJr». Αν πιστεύεις ότι είσαι άσος στην τεχνική, την ταχύτητα, την ομαδικότητα, την ακρίβεια και την ευστοχία, παίξε εδώ http://www.neymarjrsfive.com/soutarekerdise/?lang=el και διεκδίκησε πλούσια ποδοσφαιρικά δώρα.