Με τον ερχομό του Red Bull Art of Motion, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου


Με τον ερχομό του Red Bull Art of Motion, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου

 

Θεωρείται το πιο πολυφωτογραφημένο νησί του πλανήτη αλλά και ο επίγειος παράδεισος της ελίτ του freerunning. Όταν η τέχνη της κίνησης προσγειώνεται σε έναν από τους πλέον διάσημους ταξιδιωτικούς προορισμούς, δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί σε αυτές τις μαγικές εικόνες. 

 

9-Red Bull Art of Motion 2015 (1).jpg

 

Αυτή την εβδομάδα, οι κορυφαίοι freerunners του κόσμου, προσγειώνονται στα λευκά σπίτια και τα γραφικά σοκάκια της Σαντορίνης. Συμπληρωματικά με τους χιλιάδες τουρίστες που βρίσκονται στο νησί, οι αθλητές παγκοσμίου κλάσης κατέφθασαν στο φημισμένο Κυκλαδίτικο νησί και οι εικόνες είναι πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Ο τοπικός ήρωας Δημήτρης Κυρσανίδης, ο Pavel Petkuns από τη Λετονία και ο Γερμανός Jason Paul εξερεύνησαν, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, τα κατάλευκα κτίσματα του νησιού, αλλά και την πισίνα του γνωστού ξενοδοχείου Santorini Secret, λίγες μέρες πριν τον πλέον αναμενόμενο freerunning αγώνα της χρονιάς.

 

9-Red Bull Art of Motion 2015 (6).jpg

 

Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στη φυσική του έδρα, τη Σαντορίνη, αλλάζοντας για πρώτη φορά πίστα, από το Φηροστεφάνι στην Οία. Οι 18 κορυφαίοι freerunners είναι έτοιμοι να επιδοθούν στις καλύτερες φιγούρες τους, κλέβοντας για λίγο, τη λάμψη του πλέον φημισμένου ηλιοβασιλέματος στη βορειοδυτική άκρη του νησιού.

 

9-Red Bull Art of Motion 2015 (2).jpg

 

Ο αγώνας, τον οποίο η ΕΚΟ έχει αναλάβει να τροφοδοτήσει με την ποιότητα και πιστότητα των προϊόντων της, θα μεταδοθεί ζωντανά στις 16:00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και από το Novasports 1 HD, αλλά και για εκείνους που προτιμούν την digital εμπειρία από το www.redbullartofmotion.comκαι το Red Bull TV, το οποίο είναι διαθέσιμο σε τηλεοράσεις με πρόσβαση στο internet, κονσόλες gaming, κινητά και άλλα. Για πλήρη λίστα με τις υποστηριζόμενες συσκευές πήγαινε στο about.redbull.tv. Εκτός από τα βραβεία του βάθρου, το CU θα βραβεύσει τον freerunner που θα δώσει τον πιο… Restart εαυτότουμετο Best Trick Award.

 

9-Red Bull Art of Motion 2015 (8).jpg