Το Beach Volley είχε και φέτος τη δροσισ-tea-κή γεύση του Lipton Ice Tea


 

Το Beach Volley είχε και φέτος τη δροσισ-tea-κή γεύση του Lipton Ice Tea

 

Για 9η συνεχή χρονιά, το Lipton Ice Tea βρέθηκε δίπλα στους αθλητές της ΕΟΠΕ (Εθνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) ως Μέγας Χορηγός του Πανελλήνιου Circuit Beach Volley – Masters 2014 και ταξίδεψε μαζί τους σε όλη την Ελλάδα. Το σερβίς του πρώτου αγώνα έγινε στις 4 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη και το φετινό Masters ολοκληρώθηκε στις 3 Αυγούστου στην πατρίδα του beach volley, την Αλεξανδρούπολη, με νικητές τις Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη στις γυναίκες και τους Ζουπάνη- Κοτσιλιάνο στους άνδρες.  

 

Το Lipton Ice Tea  έδωσε επίσης και φέτος την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του beach volley να συνδυάσουν διασκέδαση και άθληση μέσα από τα ερασιτεχνικά τουρνουά Lipton Ice Tea Summer Series 2014 που πραγματοποιήθηκαν σε συνολικά 90 σημεία και μοίρασαν ξεχωριστά δώρα. Το αγαπημένο παγωμένο τσάι ξεδίψασε αθλητές και κοινό, ενώ όσοι βρέθηκαν στις παραλίες που φιλοξένησαν τα τουρνουά, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και την απόλυτη νέα γεύση του φετινού καλοκαιριού: το Lipton Mojito! Πριν ρίξει αυλαία και αποχαιρετήσει οριστικά το καλοκαίρι, το Lipton Ice Tea Summer Series διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο, 6-7 Σεπτεμβρίου, το τελευταίο τουρνουά beach volley στο Varkiza Resort, -Yabanaki Beach, στην παραλία της Βάρκιζας. Η γνωστή γυμνάστρια Σοφία Παθέκα θα παρασύρει το κοινό σε ρυθμούς zumba, ο  Sfera Fm 102,2  με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Βασίλη Δρυμούση θα βρίσκεται στα dexx για ένα 3ωρο ζωντανό πρόγραμμα, ενώ οι αγώνες θα ολοκληρωθούν με τις απονομές στους νικητές και με την κλήρωση μεγάλων δώρων.

 

Η Ράνια Κυριακού, Group Brand Manager του Lipton Ice Tea, δήλωσε: «Στηρίζουμε για 9η χρονιά τους επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς αγώνες beach volley, γιατί πιστεύουμε στους αθλητές και στις δυνατότητές τους, αλλά και γιατί χαιρόμαστε που με το δικό μας τρόπο συμβάλουμε στην ανάπτυξη του beach volley στη χώρα μας». 

 

VARKIZA_RESORT_BANNER.JPG