Μας καλύπτει κάθε NBA φαντασία


Ήθελες ποτέ να γίνεις μπασκετμπολίστας; Αν ναι, τώρα μπορείς. ΟΚ, το να υιοθετήσεις το look ενός player μπορείς να το καταφέρεις. Για τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να σου υποσχεθούμε τίποτα.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το πώς ν’ αποκτήσεις το τέλειο basketball look, τότε επιβάλλεται να δεις την νέα συλλογή της BAPE. Τo brand συνεργάζεται με το Mitchell & Ness για την απόλυτη NBA συλλογή ρούχων!

Η κολεξιόν είναι μέρος της 25ης επετείου της BAPE και το Ιαπωνέζικο brand συνεργάζεται με το Mitchell & Ness και σχεδιάζουν φανέλες του NBA, φουτεράκια, σορτς και bomber jackets.

Για… μοντέλο της συλλογής, τα δύο brands δεν θα μπορούσαν να επιλέξουν καλύτερο πρόσωπο: τον Snoop Dogg! Ο γνωστός ράπερ φωτογραφίζεται για το lookbook της συλλογής και εμείς έχουμε μια ευκαιρία να δούμε τα ρούχα καλύτερα.

 

bapenbaxmitchellness_02.jpg bapenbaxmitchellness_03.jpg bapenbaxmitchellness_04.jpg 

Τα ρούχα λοιπόν, περιλαμβάνουν λογότυπα από ομάδες όπως τους Los Angeles Lakers, Golden State Warriors, Boston Celtics, τους New York Knicks και άλλους, τα οποία φυσικά έχουν ένα ενδιαφέρον twist μιας και συμπεριλαμβάνουν το χαρακτηριστικό μοτίβο της BAPE, με τον μαλλιαρό γορίλα!

Μαζί με την συλλογή τα brands κυκλοφορούν και μια limited edition μπάλα του μπάσκετ Spalding η οποία έχει την ίδια αισθητική με την κολεξιόν.

Δες παρακάτω την συλλογή!

bapenbaxmitchellness_01.jpgbapenbaxmitchellness_05.jpgbapenbaxmitchellness_06.jpgbapenbaxmitchellness_07.jpgbapenbaxmitchellness_08.jpgbapenbaxmitchellness_09.jpgbapenbaxmitchellness_10.jpg