Άλλος ένας μουσικός καλλιτέχνης, γίνεται μέλος της σχεδιαστικής ομάδας του sportswear brand.


Πάνε περίπου 2 χρόνια, από τότε που η PUMA αποφάσισε να ορίσει την Rihanna, ως την καλλιτεχνική διευθύντρια του brand. Από τότε, το θρυλικό sportswear label, έχει δει τις πωλήσεις του, να ανεβαίνουν ραγδαία και το κάποτε παραμελημένο brand, να αποτελεί και αυτό ένα από τα πιο hot της athleisure μόδας.

Από τότε λοιπόν, όλα άλλαξαν για την εταιρία. Η Rihanna εξάλλου, έχει μια «τάση», να καταφέρνει να μεταφέρει την προσωπική της αισθητική και όραμα μέσα από τα ρούχα της, με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να είναι προσεγγίσιμα σε πολύ κόσμο. Αλλά αυτό που έχει κατορθώσει περισσότερο από όλα, είναι να προσφέρει μια καινούργια ματιά στην urban μόδα, αλλά και την ίδια R ‘n B και hip-hop μουσική σκηνή. «Παρέα» με μερικούς ράπερς ακόμη, έχουν χαράξει τον δρόμο, προς την high-end μόδα, επιτρέποντας και σε άλλους συναδέλφους της, να μπορούν τελικά να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους και στον χώρο αυτό, --πέρα από αυτό της μουσικής.

Πιστεύω πολύ λοιπόν, ότι βοήθησε σε αυτό η Rihanna, ώστε να διαβάζουμε τα εξής νέα σήμερα: Ο ράπερ Big Sean, ονομάζεται και αυτός ένας από τους Creative Directors και Global Ambassadors της PUMA, ακολουθώντας τα χνάρια της RiRi, αλλά και του The Weekend, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν, «στέφθηκε» με παρόμοιο τίτλο σαν αυτόν του Sean.

Θέλοντας λοιπόν, να επεκτείνουν αυτή την «διαφορετικότητα» που χαρακτηρίζει το designers team του brand, η PUMA προσθέτει στην λίστα με τους εκπροσώπους της και τον Big Sean. Αλλά αυτός, δεν είναι ο μόνος λόγος που ο ράπερ επιλέχθει ως ο νέος Creative Director του brand.

Ο Αdam Petrick, ο Global Director for Brand Marketing της PUMA, αναφέρει σχετικά με την επιλογή του Sean και αυτή του θέση: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Big Sean, στην ομάδα μας. Όποιος τον έχει παρακολουθήσει, καθ’όλη την διάρκεια της καριέρας του, γνωρίζει ότι το ταλέντο του, ξεπερνάει αυτό της μουσικής. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την διαδικασία δημιουργίας μερικών σχεδίων, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε να προκύπτει μια μίξη του ιδιαίτερου στιλ του, αλλά και της κληρονομιάς της PUMA. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που υποδεχόμαστε τον Big Sean στην οικογένεια της PUMA!»

Σαν συνεργάτης τους, ο Big Sean θα παρουσιάσει μια νέα σειρά για το brand την Άνοιξη του 2018, oπότε μείνε συντονισμένος!