Τα πασίγνωστα brands εμπνεόνται από το gay community για την δημιουργία μοντέρνων πουλόβερ


Πάντα πίστευα ότι η επίσημη LGΒT σημαία είναι πολύ όμορφη. Όλα αυτά τα χρώματα του ουράνιου τόξου έχουν σίγουρα ένα εικαστικό ενδιαφέρον. Και απ’ ότι φαίνεται την ίδια άποψη έχουν και τα brands COMME des GARÇONS και Vetements τα οποία πρόσφατα συνεργάστηκαν για την δημιουργία μια συλλογής πουλόβερ.

Το twist εδώ (πέρα του ότι είναι «όνειρο ζωής» να βλέπεις δύο brand σαν αυτά να συνεργάζονται) είναι ότι η έμπνευση πίσω από αυτή την συλλογή είναι η σημαία της gay κοινότητας αλλά και μερικά φετιχιστικά θέματα που την χαρακτηρίζουν. Με το όνομα “Gay Lesbian and Fetish”, η συλλογή πρόκειται να διανεμηθεί από την φημισμένη Dove Street Market μπουτίκ αλλά και online.

Η συλλογή περιλαμβάνει crewneck πουλόβερ άλλωτε με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και άλλωτε σε μπλε και μαύρες αποχρώσεις φιλοξενώντας και την χαρακτηριστική κόκκινη καρδιά –σήμα κατατεθέν του COMME des GARÇONS brand.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη από τις 27 Δεκεμβρίου 2016.

commedegarcons-vetements-collection-01.jpgcommedegarcons-vetements-collection-02.jpgcommedegarcons-vetements-collection-03.jpgcommedegarcons-vetements-collection-04.jpgcommedegarcons-vetements-collection-05.jpgcommedegarcons-vetements-collection-06.jpgcommedegarcons-vetements-collection-07.jpgcommedegarcons-vetements-collection-08.jpg