Ο Ρώσος σχεδιαστής δίνει και πάλι πνοή σε ξεχασμένα ιταλικά brand


Δεν υπάρχουν λόγια πολλά να εκφράσουν την ιδιοφυιή διάσταση που έχει πάντα απέναντι στα ρούχα που σχεδιάζει ο Gosha Rubchinskiy. Ο νέος IT σχεδιαστής μόδας από την Ρωσία, είναι εδώ και μερικά χρόνια από τους αγαπημένους του χώρου και αυτό, γιατί με κάθε συλλογή του, είτε για το ομώνυμο brand του, είτε για τις συνεργασίες που κάνει, έχουν κάτι απλά το… συνταρακτικό.

Μέσα από μια πρωτοφανή απλότητα που μπορεί να πει κανείς αρχικά για τα ρούχα του, εκείνος κατορθώνει κάθε φορά να πει την δική του ιστορία μέσα από τα designs του, όχι όμως με τον πιο obvious τρόπο, αλλά με αυτό που θα στο προσφέρει κυρίως μέσα από ένα συναίσθημα. Ίσως, γι’ αυτό να μας αρέσει και η νέα του συλλογή για τους ιταλικούς οίκους FILA, Κappa και Sergio Tacchini, τρία σχετικά, ξεχασμένα brand στα οποία καταφέρνει να δώσει και πάλι πνοή.

H συλλογή η οποία έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη high-end μπουτίκ του Dover Street Market, περιλαμβάνει μια σειρά από φουτεράκια, crewneck πουλόβερ, t-shirts, αλλά και 3 νέες εκδοχές του κλασικού τέννις παπουτσιού της FILA.

Οι τιμές της συλλογής κυμαίνονται από τα $50 μέχρι και τα $185 δολάρια.

Μπορείς να βρεις την συλλογή από σήμερα, εδώ.

gosha-rubchinskiy-ss17-every-piece-01.jpggosha-rubchinskiy-ss17-every-piece-02.jpggosha-rubchinskiy-ss17-every-piece-03.jpggosha-rubchinskiy-ss17-every-piece-04.jpggosha-rubchinskiy-ss17-every-piece-05.jpggosha-rubchinskiy-ss17-every-piece-06.jpggosha-rubchinskiy-ss17-every-piece-07.jpggosha-rubchinskiy-ss17-every-piece-08.jpggosha-rubchinskiy-ss17-every-piece-09.jpg