Οι πιο σημαντικοί σχεδιαστές μόδας επαναπροσδιορίζουν την κλασική αυτή τσάντα


Όσο χρόνια και αν περάσουν, όσες τάσεις και αν επιστρέψουν ή δημιουργηθούν νέες, δεν έχει σημασία. Γιατί το backpack θα είναι πάντοτε το πιο χρήσιμο αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας ή ενός άντρα.

Όταν λοιπόν μάθαμε, ότι το backpack που κρατούσαμε κάποτε στο σχολείο, δέχτηκε την πιο ενδιαφέρουσα… μεταμόρφωση, τότε ενθουσιαστήκαμε. Το brand Eastpak έδωσε το ελεύθερο σε 11 σχεδιαστές μόδας να επαναπροσδιορίσουν το σχέδιό της κλασικής backpack τσάντας της γνωστής εταιρίας και τα έκανε όλα για καλό σκοπό.

Με σκοπό να βοηθήσουν τον φιλανθρωπικό οργανισμό Designers Against Aids” ο Demna Gvasalia του οίκου Vetements, οι σχεδιαστές της Kenzo, ο Christopher Raeburn, το brand Nicopanda, Ami Paris, Wanda Nylon, House of Holland, Jacquemus, ο οίκος Giambattista Valli, Alexandre Vauthier και Inan όλοι παρέδωσαν σχέδια σύμφωνα την δική τους ερμηνεία της Eastpak τσάντας.

Aυτή δεν είναι η πρώτη χρονιά που το brand συνεργάζεται με μεγάλους σχεδιαστές μόδας για το ίδιο project αυτό, καθώς αυτή είναι η 6η χρονιά που η Eastpak καλεί γνωστούς σχεδιαστές να δώσουν ζωή στο εμβληματικό αυτό σχέδιο και να δημιουργήσουν… μικρά έργα τέχνης τα οποία μπορούμε να κρατάμε καθημερινά, ανεξαρτήτως φύλου.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη online από την 1η Δεκεμβρίου, εδώ.

eastpak-artist-studio-2016-01.jpgeastpak-artist-studio-2016-02.jpgeastpak-artist-studio-2016-03.jpgeastpak-artist-studio-2016-04.jpgeastpak-artist-studio-2016-05.jpgeastpak-artist-studio-2016-06.jpgeastpak-artist-studio-2016-07.jpgeastpak-artist-studio-2016-08.jpgeastpak-artist-studio-2016-09.jpgeastpak-artist-studio-2016-10.jpg