Τα φημισμένα streetwear brands συνεργάζονται και πάλι για μια νέα συλλογή


Τα δημιουργικά μυαλά του brand Supreme και ο Jun Takahashi του UNDERCOVER τα κατάφεραν και πάλι. Μετά από μια ήδη επιτυχημένη συνεργασία πέρσι, τα δύο streetwear brands συνεργάζονται και πάλι για μια φθινοπωρινή συλλογή. Η πανκ αισθητική του UNDERCOVER σε συνδυασμό με την πιο hip hop και urban ματιά της Supreme έχουν ως αποτέλεσμα μια συλλογή που δεν πρέπει να λείπει φέτος από την ντουλάπα σου.

Με κομμάτια σαν τα μάλλινα μακριά παλτό, τα σατέν bomber jackets που συχνά αναγράφουν «προκλητικές» φράσεις του τύπου Generation Fuck You” κ.τ.λ, τα ιδιαίτερα work pants αλλά και οι print φόρμες και φυσικά τα hoodies αποτελούν τα must-haves της φετινής ανδρικής γκαρνταρόμπας.

Μπορείς λοιπόν να δεις ολοκληρωμένα την capsule συλλογή των brands παρακάτω, μέσα από την φωτογράφηση που έγινε για το lookbook της κολεξιόν. Στην φωτογράφηση, τα outfits συνοδεύονται από την συνεργασία του brand με την Dr. Martens όπου περιλαμβάνει το 8-eye μποτάκι και το 3-eye παπούτσι (μοντέλα του brand) σε νέες εκδοχές οι οποίες περιλαμβάνουν δερμάτινες λεπτομέρειες με εντυπωσιακά μοτίβα πάνω τους και άνετες σόλες από το AirWair μαξιλαράκι.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο online store της Supreme.

undercover-x-supreme-2016-fall-winter-collection-1.jpgundercover-x-supreme-2016-fall-winter-collection-13.jpgundercover-x-supreme-2016-fall-winter-collection-2.jpgundercover-x-supreme-2016-fall-winter-collection-22.jpgundercover-x-supreme-2016-fall-winter-collection-25.jpgundercover-x-supreme-2016-fall-winter-collection-36.jpgundercover-x-supreme-2016-fall-winter-collection-4.jpgundercover-x-supreme-2016-fall-winter-collection-5.jpgundercover-x-supreme-2016-fall-winter-collection-6.jpg