Τα Jordi Lopez Aguilo designs σχεδιάζουν φωτιστικά αλλιώτικα από τα άλλα


 

Τα Jordi Lopez Aguilo designs σχεδιάζουν φωτιστικά αλλιώτικα από τα άλλα

 

Κάποτε το να αγοράσεις ένα φωτιστικό γραφείου ήταν ίσως από το πιο εύκολο shopping ever. Το μόνο που σε ένοιαζε ήταν να διαχέει σωστά το φως για να μην κουράζεσαι, να έχει ένα συμπαθητικό χρώμα, να μπορεί να περιστρέφεται ή να ανεβοκατεβαίνει (αν έκανες σχέδιο πίστεψέ με ήθελες να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση) και φυσικά να είναι φθηνή. Πλέον το φωτιστικό που θα αγοράσεις θα χρειαστεί να πληρεί περισσότερες προϋποθέσεις. Όπως να ταιριάζει με τα έπιπλα του χώρου, να είναι κατασκευασμένο από απλά αλλά εξαιρετικής ποιότητας υλικά, να έχει πρωτότυπο και μίνιμαλ σχέδιο και γενικά να το κοιτάς και να λες “Μα δεν είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχεις δει ποτέ;” (#firstworldproblems το ξέρω) Όταν λοιπόν είδαμε την Collar Lamp που σχεδίασε ο Ισπανός αρχιτέκτοντας Jordi Lopez Aguilo σκεφτήκαμε πως αυτή η λάμπα αξίζει την προσοχή μας, καθώς καλύπτει πολλά από τα προαναφερθέντα.

 

Η λάμπα αυτή που έχει πάρει το όνομα της από το κολάρο που λειτουργεί ως το κλασσικό καπέλο (αμπαζούρ, σκίαστρο you name it) είναι μία μείξη Σκανδιναβικού design και Ισπανικής αισθητικής. Αποτελείται από τρία μέρη, τη βάση, που είναι από ξύλο βελανιδιάς , τη λάμπα τεχνολογίας LED και το καπέλο από βαμμένο χάλυβα, που γυρνάει 180 μοίρες για να πετυχαίνεις όσο το δυνατόν καλύτερο φωτισμό. Το ίδιο σχέδιο βγαίνει και σε φωτιστικό οροφής όπως και τοίχου.

 

Τώρα αν δεν σου αρέσει αυτή η λάμπα (μα γιατί είναι τέλεια!) έχω να σου προτείνω την Moitié Lamp που είναι εξίσου πανέξυπνου design και ακόμα πιο τέλεια.

 

Όχι δεν ξέχασα να αναφέρω την τιμή. Αν θέλεις να αποκτήσεις τις λάμπες του Jordi θα πρέπει να έρθεις σε επικοινωνία μαζί του μιας και η κατασκευή γίνεται ύστερα από παραγγελία.

 

05c11ba8318f49b85e70edcb163f7e3d.jpg.gif

 

 

Πηγή: slag.gr