5 πρωτότυπες ιδέες με πλάκα και φαντασία


5 πρωτότυπες ιδέες με πλάκα και φαντασία

 

1.Τhe yellow jacket case.

 

Προχωράς στον δρόμο και μιλάς στο κινητό ενώ ξαφνικά σου επιτίθεται κάποιος από πίσω. Πατάς τα δύο κουμπιά και γυρνάς απότομα σε κινήσεις ζίου ζίτσου και μπουμ. Ο επιτιθέμενος έχει πέσει χάμω και σπαρταράει την ώρα και την στιγμή που έδωσες 130 ευρώ να πάρεις την τειζεροθήκη. Μην φοβού πάντως ότι θα σε χτυπήσει ξαφνικά όταν την έχεις στην τσέπη, θέλει συνδυασμό 2 κουμπιών για να ενεργοποιηθεί.

 

black-image-1_1.jpg

 

2. SprayTect

 

Παρόμοιας φιλοσοφίας αλλά με άλλο όπλο είναι η Pepper Spray για iPhone, όπου είναι Αμερικάνικης κατασκευής με safety μηχανισμό να μην αυτοψεκαστείς και με detachable κομμάτι που πετάει το Pepper spray στον επιτιθέμενο όπου είναι και επαναγεμιζόμενη παρακαλώ. Κυκλοφορεί σε τυρκουάζ,ροζ και μαύρο για iPhone 4και 4S και σύντομα για 5 και 5S.

 

spraytec  414_firingcloseup_white-phone_crop.jpg

 

3. ΤaskOne G3

 

Παρουσιάσαμε την θήκη αρχικά εδώ  όπου είναι ένας ελβετικός σουγιάς σε θήκη για τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες της καθημερινότητας και δη της  ζωής σε εξοχή με πάνω από 20 εργαλεία κρυμμένα στο σώμα του iPhone σου και σε 3 χρώματα.

 

turn-your-phone-into-a-tool-box-with-the-task-one-g3-case.jpg

 

4. Dokkiri Hand Case

 

Όχι ότι θα σου χρησιμεύσει και πουθενά αλλά αν είσαι τόσο μοναχικός τύπος, ή από αυτούς που φοβούνται την προσωπική επαφή, ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις τις φοβίες σου με το μοναδικό χέρι της θήκης που σου προσφέρει συντροφιά ανα πάσα ώρα και στιγμή την ώρα που μιλάς. Τόσο άβολη που πρέπει να την βγάλεις αν θες να τραβηξεις φώτο.Κυκλοφορεί σε έκδοση γυναικείου και παιδικού χεριού. Σε περίπτωση που σου λέιπει ο γιόκας.

 

hand1.jpg

 

5. Holga Lens Filter Case

 

 

Δεν θες ρε πουλί μου να μπεις instagram για να βγάλεις φώτο και να βάλεις φίλτρα. Έ τότε χρησιμοποίησε την Holga Lens & Filter με 9 ενσωματωμένα φίλτρα και εφέ για τις φώτο σου.

 

holga.jpg

 

Πηγή: slag.gr