Ετοιμάσου να δεις τα… καλύτερα!


Ξέρεις καλά, ότι σε περιστάσεις σαν αυτές, θα δεις απλά, τα καλύτερα. Τα καλύτερα looks και τα καλύτερα sneakers. Όταν όλοι οι fashion lovers και μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της ανδρικής μόδας (και όχι μόνο), μαζεύονται όλοι μαζί σε μια πόλη για τον ίδιο σκοπό, τότε ναι, ξέρεις ότι θα δεις τα καλύτερα.

Η αφορμή; Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι για τις FW’19 ανδρικές συλλογές. Τι είδαμε στους δρόμους του Παρισιού; Τα καλύτερα sneakers, of course. Και αυτό, γιατί πολλοί επιδέξιοι influencers (και όχι μόνο) επέλεξαν τα πιο περίεργα-όμορφα sneakers, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις, τα πιο πρόσφατα μοντέλα από συνεργασίες και από τα αγαπημένα μας streetwear brands.

H Asia Typek λοιπόν, για το highsnobiety.com φωτογράφησε τα καλύτερα sneakers που «περπάτησαν» τους δρόμους του Παρισιού, αυτές τις ημέρες.

Τα αγαπημένα μας, παρακάτω!

19pfwsneakers_01.jpg19pfwsneakers_02.jpg19pfwsneakers_03.jpg19pfwsneakers_04.jpg19pfwsneakers_05.jpg19pfwsneakers_06.jpg19pfwsneakers_07.jpg19pfwsneakers_08.jpg

Είσαι sneaker lover; Βγάλε φωτογραφία τα αγαπημένα σου sneakers, ανέβασέ την στο Instagram και κάνε μας tag στο @platform.gr Η φωτογραφία σου μπορεί να φιλοξενηθεί στην σελίδα μας.

Φωτογραφίες: Asia Typek για το highsnobiety.com