Το πάρτι του εμβληματικού sneaker των adidas Originals που δεν πρέπει να χάσεις...


Τη δεκαετία της... ανατροπής, τα αγαπημένα '90s, έκανε την εμφάνισή της μια μοναδική τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών, το P.O.D. System (Point of Deflection System) που προσέφερε υποστήριξη στους runners, απορροφώντας τους κραδασμούς, ενώ παράλληλα ενίσχυε τη σταθερότητα.

Αν έχεις ζήσει τα '90s, είναι πολύ πιθανό να τη θυμάσαι. Αν όχι, μην ανησυχείς: έτσι κι αλλιώς αυτή η innovative πρόταση των adidas Originals μετέτρεψε το τεχνικό running παπούτσι σε fashion item του σήμερα, για όλους τους street-stylers. Κι επιστρέφει στους δρόμους... Του Παρισιού, αλλά και της Αθήνας, με ένα πάρτι με κορυφαίους creators/DJs!

ador3.jpg
 

«Great alone, better together»

Μια χαρά μόνος/η, δηλαδή, αλλά το «μαζί» δεν το μισήσαμε σίγουρα... Πόσο μάλλον όταν το «μαζί» έχει να κάνει με το ταλέντο διαφορετικών ανθρώπων ή τη διάθεσή μας να μοιραστούμε τη δική μας ιστορία, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες μας. Όλα όσα μας έφεραν εδώ που είμαστε και όλα όσα θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι. «Great alone, better together» είναι αυτό που υπενθυμίζουν σε όλους τους creators τα adidas Originals, που φέρνουν και πάλι στο επίκεντρο του street style το iconic P.O.D-S3.1.. Τα δύο νέα color treatments του sneaker μας αποκαλύπτονται με πρωταγωνιστή τον παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστή Paul Pogba, έναν αυθεντικό και loud creator.

Δες εδώ το video για να καταλάβεις:

Μας αρέσει ο Pogba. Και σαν τυπάκι και σαν πορεία και γιατί είναι προσγειωμένος. Τον παρακολουθούμε με φόντο τις γειτονιές του Παρισιού, να επιστρέφει στην παιδική του ηλικία και να ξεχωρίζει τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του στα πρώτα του βήματα και τον στηρίζουν μέχρι και σήμερα.

pogba.jpg 

Τονίζοντας το σημαντικό ρόλο της οικογένειας και των φίλων στη μέχρι τώρα πορεία του, ο ξεχωριστός creator μαζί με τα adidas Originals υπογραμμίζουν πως «Great alone, better together». Αποδομώντας τα στερεότυπα που ακολουθούν τη φήμη ενός superstar, ο Pogba επιστρέφει στις ρίζες του για να διηγηθεί την ιστορία του μέσα από τα μάτια του σύγχρονου youth community της πατρίδας του.

ador2.jpg

 

Sneakerheads & street lovers celebrate!

Το νέο P.O.D-S3.1 των adidas Originals αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό κορυφαίων τεχνικών χαρακτηριστικών, σύγχρονης τεχνολογίας και adidas Originals αισθητικής που σίγουρα ξέρει να ξεχωρίζει. Το συνδυασμό αυτό των διαφορετικών χαρακτηριστικών που δίνουν αυτό το αποτέλεσμα γιορτάζουμε στη σκηνή του Blast Athens στις 18 Οκτωβρίου. Εμείς θα είμαστε εκεί για να χορέψουμε μαζί με τους creators Ace2Ace, DJ Young, Da Mike & DJ Angelo και BNC, που ακολουθούν το παράδειγμα του Pogba και θα μοιραστούν τη δική τους ιστορία με μουσικές και feelings – μια ιστορία που ξεκινά από την πρώτο τους gig και φτάνει μέχρι τις sold out εμφανίσεις στις μεγαλύτερες παγκόσμιες σκηνές.

ador1.jpg


Επαναπροσδιορίζοντας τους κανόνες του street style, το νέο P.O.D-S3.1 με το loud design και τα εμβληματικά color treatments, εμπνέεται από τη συλλογική μνήμη του brand και αποδεικνύει ότι το σύνολο είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Ανακάλυψε τα νέα colorways του P.O.D-S3.1 στο adidas Originals store (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου, Αθήνα), σε επιλεγμένα sneaker stores και στο adidas.gr στις 18/10.
 
Για περισσότερα νέα, μείνε συντονισμένος στη Facebook Page των adidas Originals και στο @adidasgr στο Instagram.
#PODSystem
adidas.gr/PODSystem