Προετοιμάσου να πάθεις εμμονή…


 Άντρας δεν είμαι. Αλλά το να είσαι sneakerhead είναι unisex, είναι universal. Ειδικά, όταν αφορά αυτό το στιλ παπουτσιού. Υπάρχουν γυναίκεια και ανδρικά sneakers; Ναι, ΟΚ, υπάρχουν, αλλά θα έπρεπε; Αν θες την γνώμη μου, όχι. Είμαι φαν της genderless μόδας, αλλά για να είμαι ειλικρινείς, για εμένα, τα sneakers δεν είχαν ποτέ φύλο. Ίσως να φταίει το ότι μεγάλωσα και με αγόρια γύρω μου και αυτό για εμένα πάντα σήμαινε ότι θα ζήλευα τα αθλητικά παπούτσια που φορούσαν τ’αδέρφια μου.

Γι’ αυτό και θεωρώ ότι υπάρχει εξαιρετικό ενδιαφέρον στο να βλέπεις αθλητικά παπούτσια στην street style μόδα. Υπάρχει μεγάλο comeback στο στιλ των αθλητικών παπουτσιών του ’80, με αποτέλεσμα τα “ugly sneakers” να έχουν επιστρέψει στις ντουλάπες πολλών sneakerheads, γυναικών και ανδρών.

Απ’ όλα όμως παρελαύνουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας για τις Fall ‘2018 συλλογές και μερικά από τα πιο ωραία sneakers θα δεις παρακάτω.

Από τα Air Jordan 1 και τα Acne Studio Sofiane Runner, δες παρακάτω τα καλύτερα sneakers από το New York Fashion Week.

18fw_nyfw_sneakers_01.jpg18fw_nyfw_sneakers_02.jpg18fw_nyfw_sneakers_03.jpg18fw_nyfw_sneakers_04.jpg18fw_nyfw_sneakers_05.jpg18fw_nyfw_sneakers_06.jpg18fw_nyfw_sneakers_07.jpg18fw_nyfw_sneakers_08.jpg18fw_nyfw_sneakers_09.jpg18fw_nyfw_sneakers_10.jpg