Μια από τις σημαντικότερες σχεδιάστριες της ανδρικής μόδας, δίνει τα «φώτα» της για το πώς να φορέσεις το πιο απαραίτητο αντικείμενο στην ντουλάπα σου


Η Grace Wales Bonner είναι μία από τις σημαντικότερες σχεδιάστριες ανδρικής μόδας. Το στιλ της συναντάει την ευρωπαϊκή αισθητική με την αφρικάνικη κουλτούρα, συνδυάζοντας εκπληκτικά και καλοραμμένα σχέδια, λέγοντας πάντα μια ιστορία με αυτά.

Η ίδια ήταν μια από τις σχεδιάστριες που επέλεξε ο Virgil Abloh για την συλλογή που δημιούργησε με την Nike. Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι γνωρίζει αρκετά όσον αφορά τη μόδα αλλά και τα sneakers.

Η ίδια πρόσφατα, αποκάλυψε στο Another Man, τα πολύτιμά της tips, για το πώς πρέπει να φοράμε τα sneakers.

Διάβασε παρακάτω τα tips της:

#1. Πες «ναι» στο κλασικό

Με ένα σωρό διαφορετικά σχέδια sneakers που υπάρχουν στην αγορά, η Grace Wales Bonner συστήνει να πεις «ναι» στο κλασικό, ενώ τα sneakers που επιλέγεις κάθε φορά να φορέσεις, να έχουν μια συνοχή ως προς το σχέδιο.

#2. Φόρα τα παντού

Τα sneakers μπορεί να έχουν συνδεθεί με το casual ντύσιμο, αλλά η σχεδιάστρια θεωρεί ότι είναι πλέον αποδεκτά, ώστε να φορεθούν και ένα πιο επίσημο ένδυμα, όπως με ένα κοστούμι, αρκεί να ταιριάζουν με το σύνολο.

#3. Πρόσεξε το μήκος του παντελονιού

Πολύ σημαντικό αυτό. Γιατί μπορεί να ήταν ΟΚ το 2002 να φοράς παντελόνι που το μήκος του να ξεπερνούσε τον αστράγαλο, αλλά τώρα το μήκος ενός παντελονιού δεν πρέπει να τον ξεπερνάει.

#4. Κάλτσες

Ενώ, πολλοί μπορεί να μην φοράνε κάλτσες (ή κάλτσες που να φαίνονται τουλάχιστον) με τα sneakers τους, η Grace για τους πιο κρύους μήνες του χρόνου, προτείνει να φοράς μεταξωτές κάλτσες.

#5. Κράτα τα καθαρά

Φυσικά και πρέπει να διατηρείς καθαρά! Ειδικά, αν έχεις ξοδέψει μια μικρή περιουσία για τα sneakers σου! Είναι σημαντικό λοιπόν, να έχεις πάντα υγρά μαντηλάκια μαζί σου, σε περίπτωση που λερωθούν.