Τα καλύτερα μοντέλα του SS’17 που θα βλέπεις μόνο στα όνειρά σου…


Ναι, είναι θαυμάσιος ο κόσμος των sneakers, όχι όμως όταν πρόκειται να κάνουμε checkout στο ταμείο του πιο hot e-shop, που έχει τα πιο hot μοντέλα sneakers. Όλων το πορτοφόλι δεν «αντέχει» να κουβαλήσει και αυτές τις αγορές, καθώς πλέον τα πιο κουλ σχέδια και μοντέλα και οι καλύτερες συνεργασίες sneakers, δεν μπορούν να έχουν όλοι στην ντουλάπα τους.

Ειδικά, όταν πρόκειται για μερικά μοντέλα τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο, μέχρι και οι insiders του χόμπι, να προμηθευτούν. Εκεί και να πρέπει να είσαι πάνω από μια οθόνη, να προλάβεις να πατήσεις το «κλικ», πιο γρήγορα από τον sneakerhead στην Αυστραλία ή την Ατλάντα, που με την ίδια ανυπομονησία περιμένει να αγοράσει αυτό το πολυπόθητο ζευγάρι παπούτσια. Και είπαμε, όλα αυτά με την προϋπόθεση, ότι είσαι διατεθειμένος να δώσεις μια μικρή περιουσία, για να το αποκτήσεις.

Οκέι, αρκετά με το reality check, και ώρα πάμε στο daydreaming. Τουλάχιστον, μπορούμε να θαυμάσουμε μέσα από φωτογραφίες, μερικά από τα καλύτερα και σε κάποιες περιπτώσεις πιο σπάνια μοντέλα sneakers, όταν αυτά «παρελαύνουν» στα πιο hot, Sneaker Cons του κόσμου.

Το πιο πρόσφατο; Αυτό της Ατλάντα. Τι είδαμε εκεί; Από τα σπάνια Jordans “Flu Game” 12s ή τα “Tokyo 23” Jordan 5 αλλά και πολλά Human Race NMDs της adidas και του Pharrell, μέχρι και τα πιο glittery Gucci low-tops.

Απόλαυσέ τα. Κι έτσι καμιά φορά, αρκεί.

atlanta_sneakercon_17_01.jpgatlanta_sneakercon_17_02.jpgatlanta_sneakercon_17_03.jpgatlanta_sneakercon_17_04.jpgatlanta_sneakercon_17_05.jpgatlanta_sneakercon_17_06.jpgatlanta_sneakercon_17_07.jpgatlanta_sneakercon_17_08.jpgatlanta_sneakercon_17_09.jpgatlanta_sneakercon_17_10.jpg