Όταν η Apple την είχε… «δει» fashion brand!


Πριν ακόμα κυκλοφορήσει το πρώτο της smartphone της και πριν όλα αυτά τα… iOS, SIRI και δεν ξέρω τι άλλο innovative λογισμικό και feature μας έχει παρουσιάσει, η Apple είχε ασχοληθεί και με την μόδα! Ναι, καλά διάβασες. Και όχι απλά με την μόδα, με την streetwear μόδα, για να είμαι πιο συγκεκριμένη!

Aπό τα μέσα της δεκαετίας του ‘80 μέχρι και τις αρχές των ‘90s, η εταιρία είχε κυκλοφορήσει και μια σειρά με ρούχα και αξεσουάρ, θέλοντας να ντύσει τους fan της με oversized sweatshirts, polo t-shirts και ένα συλλεκτικό (πλέον) μοντέλο sneaker.

apple_shoes_auction_00.jpgapple_shoes_auction_02.jpg

Το τελευταίο όμως, μπορεί τότε να μην είχε καμιά ιδιαίτερη αξία, τη σήμερον ημέρα όμως, όλα είναι πιθανά! Βγήκε λοιπόν, σε δημοπρασία από τον οίκο Heritage Auctions στο eBay στις 11 Ιουνίου και η αρχική τιμή του ξεκινάει στα $15.000!

Τα λευκά, old school vintage sneakers της Apple συμπεριλαμβάνουν στο πλάι το ουράνιο τόξο, σήμα κατατεθέν της εταιρίας του Steve Jobs και είναι πραγματικά πολύ σπάνια.

apple_shoes_auction_05.jpg

Τα εν λόγω sneakers δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ σε καταστήματα, ήταν διαθέσιμα μόνο σε υπαλλήλους της Apple, εξ’ ού και ο λόγος που θεωρούνται τώρα συλλεκτικά.

Μιας λοιπόν και τα ‘90s έχουν κάνει δυναμικό comeback στον χώρο της μόδας, το Heritage Auctions είπε να αρπάξει την ευκαιρία αυτή -υπολογίζοντας πάντα ότι τα παπούτσια αυτά θεωρούνται συλλεκτικά-, και να διπλασιάσει τελικά την αρχική τους τιμή.

apple_shoes_auction_03.jpgapple_shoes_auction_04.jpg

Αν θέλεις λοιπόν και εσύ το φημισμένο… μηλαράκι στις εμφανίσεις σου, δεν έχεις παρά να διαθέσεις λίγο χρόνο και κυρίως μια κάρτα με απεριόριστο πιστωτικό όριο!