Αυτά τα μοντέλα βάζουν το S στο Swag και αβίαστο attitude στις εμφανίσεις σου.


Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της νέας χρονιάς, αλλά μέσα σε αυτόν τον 1,5 μήνα, έχουν συμβεί πολλά. Η streetwear μόδα εξελίσσεται διακρώς και μαζί με αυτή τα master minds μερικών από των πιο σημαντικών αθλητικών brands, καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τα πιο ενδιαφέροντα σχέδια και μοντέλα θρυλικών παπουτσιών.

Το rebranding μερικών από των πιο γνωστών sneakers λαμβάνουν τις πιο high-tech και high-end «μεταποιήσεις» κάνοντας αυτά τα παπούτσια τα πιο πολυπόθητα της χρονιάς. Σίγουρα, μπορεί να μοιάζει νωρίς το γεγονός ότι κρίνουμε από τώρα αυτά τα sneakers, ειδικά όταν πρόκειται άλλα τόσα να κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους 10 μήνες, παρόλα αυτά υπάρχει μια βεβαιότητα στην επιτυχία αυτών των σχεδίων που πρόκειται να διατηρήσουν την «αίγλη» αλλά κυρίως την πρωτιά για πολύ καιρό ακόμη, ίσως μέχρι και το τέλος της χρονιάς.

Παρακάτω λοιπόν, σου παρουσιάζω τα 5 καλύτερα sneakers για το 2017 (ως τώρα).

Adidas NMD_R1 “OG”

best-2017-sneakers-so-far-01.jpg

Μετά την επιτυχία που είχαν τα NMD την περσινή χρονιά και τις διαφορετικές εκδοχές του, το μοντέλο επιστρέφει και πάλι στις αρχικές του χρωματικές παλέτες.

Stone Island x Nike Sock Dart

best-2017-sneakers-so-far-02.jpg

To brand Stone Island προσφέρει ένα ιδιαίτερο spin στο κλασικό μοντέλο Sock Dart της Nike μέσα από τα διάφορα και ενδιαφέροντα patterns που φιλοξενούνται στο παπούτσι.

adidas Originals EQT Support 93/17

best-2017-sneakers-so-far-03.jpg

Το θρυλικό EQT επιστρέφει ξανά αυτή την φορά με την κυκλοφορία 5 διαφορετικών στιλ. H πρόσφατη μορφή που είναι άκρως ενδιαφέρουσα από το μοντέλο που πρωτοδημοσιεύτηκε το 1991. Την κλασική πράσινη λεπτομέρεια που όλοι οι φαν της adidas έχουν αγαπήσει, έρχεται να αντικαταστήσει το fire-y Turbo Red στο midsole πίσω μέρος του παπουτσιού.

COMME des GARÇONS x Nike “Clear” Dunk High

best-2017-sneakers-so-far-04.jpg

Διάφανα panels στο διαχρονικό Dunk High μοντέλο, φαίνεται να πρόσθεσαν οι δημιουργοί του γνωστού οίκου COMME des GARÇONS, δίνοντάς του μια high-tech αισθητική.

Sneakersnstuff x Social Status x adidas Consortium Superstar Boost

best-2017-sneakers-so-far-05.jpg

Το “παλιό-καλο” Superstar δεν είναι πια το ίδιο, καθώς πλέον διαθέτει την διάσημη Boost τεχνολογία της adidas, επαναπροσδιορίζοντας το γνωστό μοντέλο και προσφέροντας μια τελείως διαφορετική γενιά πραγμάτων για αυτό το παπούτσι.