Δίνοντας μας την limited edition συλλογή Supershell, με ένα καλλιτεχνικό touch


Δίνοντας μας την limited edition συλλογή Supershell, με ένα καλλιτεχνικό touch

Έχοντας «κερδίσει» τους απανταχού Originals fans με την πρωτοποριακή συλλογή Supercolor τον Απρίλιο του 2015, τα adidas Originals ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους με τον Pharrell Williams και παρουσιάζουν τη συλλογή Supershell για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας ’15. Για τη δημιουργία της Supershell συλλογής, ο Pharrell συνεργάστηκε με φίλους και δημιουργούς από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επανασχέδιασαν την μπροστινή όψη του θρυλικού sneaker για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Τα Supershell αποτυπώνουν με έναν μοναδικό τρόπο τη δημιουργικότητα και την τέχνη στα κλασικά Superstar στα οποία για πρώτη φορά η μπροστινή όψη «ζωντανεύει» με την καλλιτεχνική πινελιά και το designτου Νεοϋορκέζου καλλιτέχνη Todd James, του Αμερικανού φωτογράφου και director  Cass Bird και του σύγχρονου Ιάπωνα καλλιτέχνη  Mr. . Τα σχέδια των καλλιτεχνών στη συνέχεια ενώθηκαν με έξι προσωπικά έργα του Pharrell τα οποία αντικατοπτρίζουν τη δύναμη της ζωής και της ενέργειας καθώς και της σχέσης τους με το χρώμα.

Η νέα, limited edition συλλογή Supershell διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα, δίνοντας έμφαση στα ζωντανά artworksστο μπροστινό μέρος του παπουτσιού. Κάθε αριστερό και δεξί παπούτσι διαθέτει μια διαφορετική γραφική επεξεργασία προσφέροντας τη δυνατότητα για ατελείωτες «mix & match» εμφανίσεις και την ευκαιρία σε όλους να εκφραστούν με δημιουργικό τρόπο και να ξεχωρίσουν, φορώντας τα!


adidas Originals_Supershell_Artwork (1).jpg

 

adidas Originals_Supershell_Artwork (2).jpg

 

adidas Originals_Supershell_Artwork (3).jpg