Το κλασικό μοντέλο περνά στη σύγχρονη εποχή


Το κλασικό μοντέλο περνά στη σύγχρονη εποχή

Αλήθεια υπάρχει κάποιος που δεν έχει φορέσει σε κάποιο σημείο της ζωής του ένα ζευγάρι παπούτσια All-Star; Αναμφισβήτητα το διαχρονικό μοντέλο αποτελεί σημείο αναφοράς όσον αφορά τα παπούτσια της καθημερινότητας, όμως δε παύει να πλησιάζει τον ένα αιώνα ζωής αισίως (για την ακρίβεια στέκεται στα 98 χρόνια ύπαρξης).

Η Converse αποφάσισε μέσα από την αλληλεπίδραση που προσφέρουν τα social media πως οι φίλοι του παπουτσιού και της εταιρείας ενώ παραμένουν πιστοί, ήθελαν αλλαγές. Κυρίως στο τομέα της τεχνολογίας και της άνεσης.

Όπερ και εγένετο. Το Chuck Tailor II αποτελεί τη συνέχεια του sneaker που αγαπήθηκε όσο λίγα, αφήνοντας την κύρια όψη του σχεδόν ανέγγιχτη αλλά βελτιώνοντας το μοντέλο εκεί που οι ίδιοι οι αγοραστές του είχαν επισημάνει. Τουτέστιν πλέον τα πόδια των κατόχων του θα "κάθονται" επάνω σε ένα αναπαυτικό insole από Lunarlon (την πιο πρόσφατη τεχνολογία foam της Nike, η οποία έχει αγοράσει την Converse από το 2003), ενώ το canvas υλικό του επάνω μέρους έχει βελτιωθεί αλλά και το εσωτερικό του παπουτσιού έχει εμπλουτιστεί με μαλακότερα υλικά.

Το νέο All-Star έχει ανακοινωθεί με τιμές 70 και 75 δολλάρια αντίστοιχα για το low και το hi top μοντέλο, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες:


converse-chuck-2-5.jpg

converse-chuck-2-6.jpg

converse-chuck-2-7.jpg

converse-chuck-2-2.jpg

converse-chuck-2-3.jpg

converse-chuck-2-hed-2015.jpg

 

converse-chuck-2-1.jpg