Είτε πρόκειται για τα δίχρωμο Era, είτε για το Slip-On σκακιέρα, είτε για τα κορδόνια στα Authentic, είτε για τη ρίγα στα Old Skool, οι επιλογές σε χρώματα είναι πολλές και ξεχωριστές σε όλη τη συλλογή Classics.


Η συλλογή Vans Classics για το φετινό χειμώνα συνεχίζει να δίνει έμφαση στο χρώμα στα παπούτσια, ως την απόλυτη επιλογή στο στυλ.

Είτε πρόκειται για τα δίχρωμο Era, είτε για το Slip-On σκακιέρα, είτε για τα κορδόνια στα Authentic, είτε για τη ρίγα στα Old Skool, οι επιλογές σε χρώματα είναι πολλές και ξεχωριστές σε όλη τη συλλογή Classics. Οι πιο περιζήτητες χρωματικές επιλογές περιλαμβάνουν το persimmon orange, το Biscay green, το steel gray και το brilliant blue, όλα στα δοκιμασμένα και αγαπημένα “Vans Classic Favorites”.

Λίγα λόγια για τη Vans…

Η Vans είναι η μάρκα συνώνυμο των Action Sports (skate, surf, snowboard, bmx) και εμπνευστής των σπουδαιότερων εκφραστών των Art, Music και Street Culture σε όλο τον κόσμο.

Η ιστορία της Vans ξεκινά στην Καλιφόρνια το 1966 και μέσα σε λίγα μόνο χρόνια, τα παπούτσια της Vans καταφέρνουν να εκφράσουν ολόκληρη την κουλτούρα του skate και να ταυτιστούν με το νότιο–Καλιφορνέζικο στυλ και τρόπο ζωής. Η Vans έχει καταφέρει να αποτελεί την κυρίαρχη δύναμη στην αγορά των action sports και urban culture, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων υπόδησης, ένδυσης και αξεσουάρ, ενώ ταυτόχρονα έχει εξελιχθεί στην κατ’ εξοχήν επιλογή του σύγχρονου lifestyle καταναλωτή.


Official Vans stores
Vans store @ The Mall Athens
Vans shop in shop @ Attica, Citylink, Αθήνα
Vans shop in shop @ Attica, Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη