Για αυτή τη σεζόν, η VansProSkate παρουσιάζει το signature παπούτσι ChimaPro, που συνδυάζει την διαχρονικότητα του brand και τις προσωπικές εμπειρίες του Vans skate team, με καινοτομίες στον σχεδιασμό και νέα τεχνικά χαρακτηριστικά, για τo απόλυτο skate shoe.


Η Vans “Off the Wall” από το 1966, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρίες στο χώρο των action sports, με κυριαρχία στη σκηνή του skate, με τις συλλογές VansProSkate. Με εμπειρία 45 ετών και μεγάλη κληρονομιά στο χώρο, οι συλλογές Vans Pro Skate φέρνουν τεχνολογίες καινοτομίας και βοηθούν την εξέλιξη και την απόδοση των καλύτερων skaters παγκοσμίως.  

Για αυτή τη σεζόν, η VansProSkate παρουσιάζει το signature παπούτσι ChimaPro, που συνδυάζει την διαχρονικότητα του brand και τις προσωπικές εμπειρίες του Vans skate team, με καινοτομίες στον σχεδιασμό και νέα τεχνικά χαρακτηριστικά, για τo απόλυτο skate shoe.

CHIMA PRO “Tough as Leather and Light as a Feather”

Το διαχρονικό στυλ συναντά τη μοντέρνα επίδοση. Περιγράφοντας τον Αυστραλό proskaterτης VansChimaFerguson, περιγράφει κανείς και το πρώτο Vans Pro Skate shoe με την υπογραφή του, το ChimaPro. Αυτό που τον ξεχωρίζει στη σκηνή, δεν είναι μόνο η τεχνική του στα tricks και κάποια από τα μεγαλύτερα drops παγκοσμίως, αλλά κυρίως η ανεξάντλητη προσπάθειά του στο χώρο, που αφήνει τους πάντες άναυδους, όταν τον παρακολουθούν σε rides σε όλο τον κόσμο.

Μιας και πρόκειται για το πρώτο skate shoe της Vans με την υπογραφή του, ο Chima και η Vans δούλεψαν εντατικά και με μεγάλη προσοχή σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, διασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα για το πρώτο pro model του Αυστραλού skater.

Με βάση την κατασκευή του Vans single-wrap PRO VULC με UltraCush Lite ορθοπεδικoύς πάτους για μειωμένο βάρος και αυξημένη ανταπόκριση στις κινήσεις, το Chima Pro εισάγει την τεχνολογία DURACAP™ στο πάνω μέρος του παπουτσιού. Έτσι, η ανθεκτικότητα του παπουτσιού στο skate μοιάζει με αυτή ενός δερμάτινου παπουτσιού, ενώ μπορεί να θεωρηθεί και ακόμα καλύτερη.

 

Το Chima Pro είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα canvas: Blue Hawaiian print, Black, Red & Washed Grey.

Vans-Chima-Pro-Blue-Hawaiian

Vans-Chima-Pro-red

Vans-Chima-Pro-washed-grey