Από την εταιρία παραγωγής της σειράς True Detective.


Τη live-action μεταφορά του αποκτά το επικό Cyberpunk 2077, με τη CD Projekt RED να ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρία παραγωγής Anonymous Content για το επόμενο βήμα στο ομώνυμο videogame.

Για την ώρα δεν είναι σαφές αν θα έχουμε να κάνουμε με μια live-action σειρά ή ταινία Cyberpunk 2077, μιας που ακόμα είμαστε στη φάση του early development και στην αναζήτηση σεναριογράφου για την παραγωγή. Η επιτυχία όμως θεωρείται δεδομένη, όχι μόνο λόγω της φήμης του videogame, αλλά και του ότι η Anonymous Content είναι η εταιρία παραγωγής της σειράς True Detective του HBO. Στο project συμμετέχουν οι Ryan Schwartz και David Levine, με τον τελευταίο να αποτελεί τον επικεφαλής σειρών του HBO όπως τα Westworld και True Blood.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε επίσης αν οι Keanu Reeves και Idris Elba θα πρωταγωνιστούν εντός του νέου project όπως και στο παιχνίδι, οι θαυμαστές του όμως ελπίζουν σίγουρα να αποτελέσουν κομμάτι του.

Η είδηση για τη live-action μεταφορά του Cyberpunk έρχεται λίγο μετά το λανσάρισμα του Phantom Liberty expansion που μεταμορφώνει το παιχνίδι προς το καλύτερο και σημειώνει ήδη επιτυχία.

Αναμείνατε για περισσότερες ανακοινώσεις σύντομα.