Και η αντίδραση του θρυλικού μπασκετμπολίστα όταν το είδε είναι όλα τα λεφτά!


Ένα Limited Edition PS5 cover με DualSense χειριστήριο και σχέδια του LeBron James πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες και η αντίδραση του θρύλου των LA Lakers όταν το είδε, είναι το καλύτερο πράγμα που είδαμε σήμερα!

Ο μπασκετμπολίστας συνεργάστηκε με το PlayStation για τη δημιουργία τόσο του cover της κονσόλας όσο και των αξεσουάρ του στα χρώματα του "Kid from Akron", με σχέδια εμπνευσμένα από graffiti. Ενθουσιασμένος στην όψη της κονσόλας, ο ίδιος ανάρτησε σχετικό βίντεο που την παρουσιάζει στους θαυμαστές του.

Το DualSense αλλά και το limited edition κάλυμμα για το PS5 στα σχέδια του LeBron φέρουν τη φράση "Nothing is Given. Everything is Earned", ενώ και τα δύο αξεσουάρ είναι καλυμμένα με σχέδια εμπνευσμένα από την αγάπη του ίδιου για την gaming κοινότητα.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του LeBron όταν βλέπει το PS5:

https://www.instagram.com/p/CvFelmKMRCN/

Το Limited Edition DualSense 5 και το PS5 cover του Lebron James θα κυκλοφορήσουν στις 27 Ιουλίου, όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε ευρωπαϊκές χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία , η Γερμανία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία, στην τιμή των €79.99 και αντίστοιχα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα τα δούμε και στα ελληνικά καταστήματα.