Δείτε το σχετικό βίντεο της ΕΑ Sports για τα κόλπα που προστίθενται φέτος, μετά τα gameplay χαρακτηριστικά και τις βελτιώσεις του EA Sports FC 24


Μερικές μέρες αφού γνωστοποιήθηκαν τα gameplay χαρακτηριστικά και οι βελτιώσεις που θα δούμε στο EA Sports FC 24, η EA Sports μέσα από την σελίδα του παιχνιδιού στο Instagram αποκάλυψε μερικά από τα κόλπα που προστίθενται φέτος στο αγαπημένο μας πάλαι ποτέ FIFA. 

Τα skill moves ή αλλιώς οι ντρίπλες και άλλα εντυπωσιακά κόλπα που εκτελούν οι παίκτες του παιχνιδιού μπορούν να εξουδετερώσουν άμυνες με το σωστό συνδυασμό κουμπιών, καθορίζοντας σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του παιχνιδιού. 

Η νέα σεζόν των skill moves όπως την αναφέρει η EA Sports περιλαμβάνει το Flair Rainbow (5άστερο παίκτη), το Drag Back Turn (4άστερο παίκτη), Flair nutmegs (4άστερο) αλλά και το Trickster Flicks, το οποίο μπορούν να εκτελούν μόνο όσοι έχουν το "Trickster" Playstyle, όπως ο Vinicious Jr. της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Δείτε τα νέα skill moves του EA Sports FC 24.

Με την αλλαγή σε EAFC, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει το λιγότερο 19.000 αθλητές, περισσότερες από 700 licensed ομάδες, 100 στάδια και 30 επίσημα πρωταθλήματα.

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι το προπαραγγείλουν θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό από τις 22 Σεπτεμβρίου.