Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το Crash Team Rumble που θα δούμε το επόμενο διάστημα


Η εταιρεία Activision σε συνεργασία με την Toys for Bob έδωσαν στο φως της δημοσιότητας το gameplay launch trailer του Crash Team Rumble, ενός team-based multiplayer παιχνιδιού που αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα και να μας πορώσει. Και σε αυτό, ο πολυαγαπημένος Crash Bandicoot επιστρέφει, καλώντας τους παίκτες να περάσουν από διάφορες δοκιμασίες, αλλά και να αλλάζουν modes, παίζοντας με πολλούς παίκτες.

Στο νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, η Activision παρουσιάζει το multiplayer παιχνίδι με ολοκαίνουργια gameplay πλάνα με επίκεντρο τον Crash Bandicoot και άλλους γνωστούς χαρακτήρες του franchise. Από όσα έχουν γίνει γνωστά, στο Rumble θα είναι διαθέσιμη και η online multiplayer εκδοχή του παιχνιδιού, με αγώνες 4χ4. Στο Crash Team Rumble, οι ήρωες και οι villains του σύμπαντος του Crash συγκρούονται σε επικές μάχες για τη συλλογή των περισσότερων wumpas.

Η κυκλοφορία του παιχνιδιού είχε γνωστοποιηθεί στα Game Awards του 2022 και αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S. Το ίδιο θα υποστηρίζει και cross-platform λειτουργία, για να μπορούν οι παίκτες του να απολαμβάνουν παιχνίδια παρέα, ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Το Crash Team Rumble θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου και θα κοστίζει 30 ευρώ για την κανονική έκδοση και 40 ευρώ για την Deluxe.