Ετοιμάστε τις κονσόλες σας και μην κανονίσετε τίποτα για το Σαββατοκύριακο!


Η αναμονή τελειώνει και επίσημα για εκατομμύρια χρήστες του PS4 και Xbox One, μιας που το ήδη αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι Hogwarts Legacy έρχεται τρεις μήνες μετά την διάθεσή του στα PS5, Xbox Series X|S και PC και στις εν λόγω κονσόλες.

Το παιχνίδι έχει σημειώσει τους τελευταίους μήνες τεράστια εμπορική επιτυχία για την εκδότρια εταιρία Warner Bros. Games και την Portkey Games που ανέλαβε την ανάπτυξή του, με το παιχνίδι από το Harry Potter universe να είχε ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια αντίτυπα σε δύο εβδομάδες και πάνω από $850 εκατ. σε έσοδα.

Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει ψηφιακά αλλά και στα ράφια των καταστημάτων για τα PS4 και Xbox One την Παρασκευή 5 Μαΐου. Τελευταίοι που θα εισέρθουν στον μαγικό κόσμο του Hogwarts είναι οι κάτοχοι της κονσόλας Nintendo Switch, καθώς εκείνη η έκδοση αναμένεται τον Ιούλιο του 2023 και πιο συγκεκριμένα στις 25.

Η ώρα που ξεκλειδώνουν τα pre-order του παιχνιδιού και αυτό θα γίνει διαθέσιμο στις 07:00 το πρωί ώρα Ελλάδος, γεγονός που σημαίνει ότι πολλοί από εμάς δεν θα κανονίσουμε τίποτα για το Σαββατοκύριακο που έρχεται!

Το κενό του Quidditch μέσα στο Hogwarts Legacy θα συμπληρώσει το επόμενο παιχνίδι στο σύμπαν του Harry Potter, γι’ αυτό οι λάτρεις του θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή.

Παράλληλα, η reboot σειρά του Harry Potter βρίσκεται επίσημα στα σκαριά για λογαριασμό του Max (πρώην HBO Max), με τον λατρεμένο μάγο να μπαίνει για τα καλά ξανά στη ζωή μας δυναμικά.