Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο open world action-adventure video game ‘Watch Dogs’


Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο open world action-adventure video game ‘Watch Dogs’ (PC, PlayStation 3 και 4, Xbox 360 και One, Wii U) και ήδη κατέρριψε το ρεκόρ πωλήσεων της Ubisoft για την πρώτη μέρα.

Η τελευταία βέβαια δεν μας δίνει ακριβή νούμερα αλλά αν αναλογιστούμε ότι το ‘Assassin’s Creed 3’ επίσης της Ubisoft πούλησε 12.5 εκατομμύρια κόπιες στους πρώτους πέντες μήνες κυκλοφορίας του, μπορούμε να πούμε ότι γεννιέται ένα νέο δυνατό franchise (ακόμα και αν δεν φτάσει αυτά τα νούμερα τελικά).

Δεν χρειάζεται να το ξαναπούμε, τα video games πλέον συναγωνίζονται στα ίσα τις κινηματογραφικές ταινίες σε κέρδη και γενικότερη επιρροή στην ποπ κουλτούρα.

Στο ‘Watch Dogs’ μεταφερόμαστε στο Σικάγο και αφήνει τους παίχτες να πάρουν το ρόλο του Aiden Pearce, έναν ιδιοφυή hacker που μέσα από μία οικογενειακή τραγωδία ζητά δικαιοσύνη. O Pearce μπαίνει μέσα στο Central Operating System του Σικάγο που ελέγχει την υποδομή της πόλης (security cames, φανάρια, δημόσια συγκοινωνία κ.α.) καθώς και σημαντικά δεδομένα για τους πολίτες της.

{youtube}TgKnILJN588{/youtube}

 

{youtube}1hpU_Neg1KA{/youtube}