Άλλο ένα mobile παιχνίδι θα μας πείτε... Μέσα στους χιλιάδες mobile τίτλους, πρέπει να ξεχωρίσεις τι είναι το καλό και τι είναι το σκάρτο και που να δώσεις το μικρό οβολό σου.


Από το ολλανδικό δημιουργικό στούντιο Game Oven μόλις κυκλοφόρησε το νέο παιχνίδι με τίτλο "Bounden", για iPhone, iPad και iPod Touch (σύντομα και σε Android). 

Άλλο ένα mobile παιχνίδι θα μας πείτε... Όντως, μέσα στους χιλιάδες mobile τίτλους, πρέπει να ξεχωρίσεις τι είναι το καλό και τι είναι το σκάρτο και που να δώσεις το μικρό οβολό σου (εκτός αν είναι free και απλά εκεί χάνεις απλά το χρόνο σου και τίποτα άλλο). 

Games όμως που συνεργάζεσαι και έχεις interaction με ένα δεύτερο άτομο, χωρίς να ανταγωνίζεστε μεταξύ σας, δεν έχουμε δει πολλά. Και αυτό καταφέρνει το ‘Bounden’ μέσα από ένα μοναδικό interface, σας βάζει να χορεύετε μαζί! Mάλιστα, τις χορογραφίες τις έχει επιμεληθεί το Dutch National Ballet. Θέλετε κάτι άλλο;

Και αν ακόμα αναρωτιέστε πως γίνεται αυτό, το παρακάτω videos είναι αρκετά κατατοπιστικά. 

Αγοράστε το "Bounden" προς 3,59 € (μαζί θα πάρετε δωρεάν και κάποια άλλα εξαιρετικά interactive παιχνίδια της Game Oven): https://itunes.apple.com/gr/app/id850456491?mt=8 


{vimeo}95726417{/vimeo}

{vimeo}95748232{/vimeo}

{vimeo}95749485{/vimeo}

{vimeo}90152052{/vimeo}