Μαζί με τους Blend Mishkin, Insom και Big Shine, «φουρνίζει» Dub, Jungle και Dancehall ήχους το Σάββατο 8 Ιουνίου στο υπόγειο της Crust.


Τo Σάββατο 8 Ιουνίου θα βρεθούν στο υπόγειο της Crust ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος ηγέτης των Dub Pistols, αυτή η εκρηκτική προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Barry Ashworth, θρύλος στην urban σκηνή της Βρετανίας κι ο παραγωγός, DJ και μουσικός παραγωγός/ dj Blend Mishkin, πρωτεργάτης της ελληνικής Reggae, Dancehall και Hip Hop σκηνής, ενώ τα μικρόφωνα παίρνουν φωτιά με τον πάντα εκρηκτικό Big Shine. Ο Insom ολοκληρώνει ένα δυνατό line up, σε ένα εκρηκτικό allnighter!

Μετά το sold out του 2022 στον ίδιο χώρο, ο Barry Ashworth επιστρέφει με την υπόσχεση μιας βραδιάς γεμάτης ενέργεια, ρυθμό και ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα με τον μοναδικό μουσικό του μείγμα από Dub, Jungle, DnB, Ska, Punk και ηλεκτρονική μουσική, το οποίο έχει κερδίσει την καρδιά του ελληνικού κοινού για πάνω από μια δεκαετία.

Θα γευτούμε τη πάντα απολαυστική προσωπικότητα του ηγέτη των Dub Pistols ενώ το ελληνικό κοινό γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Blend Mishkin, ίσως ο πιο σημαντικός reggae παραγωγός στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα θα μας μαγέψει η μοναδική φωνή του Big Shine και ο Insom με τους υπέροχους neuro drum, bass,  reggaedub, dubstep, breaks και techno ήχους του, συμπληρώνοντας ιδανικά την περίσταση. Ετοιμαστείτε για ένα μουσικό ταξίδι που θα ανεβάσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει να χορεύετε όλη νύχτα! 

A-side & Enter Events proudly present:
Dub Pistols Dj Set – (Barry Ashworth)
Blend Mishkin & Insom

On The Mic: Big Shine

Σάββατο 8 Ιουνίου

Crust, Πρωτογενούς 13, Αθήνα / 23:30

100 Limited Tickets
Early Birds: 10€ | Presale: 12€ | On the Spot: 15€