Η καταγωγή της μεγαλύτερης pop star του πλανήτη και της θρυλικής ποιήτριας των αμερικανικών γραμμάτων μας γυρνά πίσω σε έναν βρετανό μετανάστη που εγκαταστάθηκε στο Windsor του Connecticut τον 17ο αιώνα


Συγγένεια με την Emily Dickinson αποκαλύφθηκε πως έχει η Taylor Swift, με τον λυρισμό να διαπνέει απ’ ό,τι φαίνεται ολόκληρο το γενεαλογικό τους δέντρο. Πιο συγκεκριμένα, η καταγωγή της μεγαλύτερης pop star του πλανήτη και της θρυλικής ποιήτριας των αμερικανικών γραμμάτων μας γυρνά πίσω σε έναν βρετανό μετανάστη που εγκαταστάθηκε στο Windsor του Connecticut τον 17ο αιώνα.

Σύμφωνα με την εταιρεία Ancestry που πραγματοποίησε την γενεαλογική έρευνα που συνδέει τις δύο γυναίκες, αυτές είναι έκτες ξαδέρφες. Στην ίδια αναφορά αναφέρεται ότι οι πρόγονοι της Taylor Swift παρέμειναν στο Connecticut για έξι γενιές, μέχρι που το δικό της κομμάτι της οικογένειας εγκαταστάθηκε στη βορειοδυτική Pennsylvania και συνδέθηκε με το γενεαλογικό δέντρο της οικογένειας Swift.

Η μουσική της Swift είναι επηρεασμένη από ποιήτριες και ποιητές του 19ου αιώνα, όπως η Dickinson, ενώ στους δίσκους του 2020, folklore και evermore, γίνεται ευθεία αναφορά στην ποιήτρια. Ο νέος δίσκος μάλιστα της Swift ονομάζεται Tortured Poets Department, γεγονός που μαρτυρά ότι η τραγουδίστρια έχει μάλλον επηρεαστεί ακόμα περισσότερο από τη συγγενική της σύνδεση με την εν λόγω προσωπικότητα.