Το hit που θα ακούμε ολοένα και περισσότερο στα ραδιόφωνα από τις επόμενες μέρες


Miley Cyrus και Pharrell συνεργάζονται στο ολοκαίνουριο single, Doctor (Work It Out)”, που μόλις κυκλοφόρησε. Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών για το κομμάτι ξεκίνησε στην πραγματικότητα χρόνια πριν, μιας που αυτό γράφτηκε το 2013 για τον δίσκο Bangerz της Cyrus, και είναι το πέμπτο κομμάτι που ηχογραφούν μαζί σε μια δεκαετία. Η επανηχογράφησή του πραγματοποιήθηκε το 2023.

Το video το κομματιού σκηνοθέτησε ο Jacob Bixenman και μπορείτε να το δείτε πιο κάτω.

Το “Doctor (Work It Out)” έρχεται μόλις ένα μήνα μετά την πρώτη βράβευση της Cyrus στα Grammys, όπου η ίδια ερμήνευσε το “Flowers” για πρώτη φορά σε τηλεοπτική μετάδοση. Στο σπίτι της επέστρεψε με τα βραβεία στην κατηγορία Best Pop Solo Performance και Record of the Year.

Το νέο της single είναι η πρώτη κυκλοφορία της Cyrus από το “Used to Be Young”, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο. Όσο για τον Pharrell, τον περασμένο μήνα συνεργάστηκε και με τους Mumford & Sons για το πρώτο τους κομμάτι από το 2019 με τίτλο “Good People”. Την περασμένη χρονιά κυκλοφόρησε το single “JOY (Unspeakable)” με τη gospel χορωδία Voices of Fire.