Η πιο εμπορική συναυλιακή ταινία όλων των εποχών ανήκει πια στην πολυβραβευμένη τραγουδίστρια.


Ποιο επιτυχημένη κι από το This Is It του Michael Jackson είναι πλέον η Eras Tour Concert Film της Taylor Swift, η οποία είναι με άλλα λόγια η πιο εμπορική συναυλιακή ταινία όλων των εποχών. Συγκεκριμένα, η ταινία της πολυβραβευμένης τραγουδίστριας έχει συγκεντρώσει πλέον στο box office έσοδα που ανέρχονται στα 261,6 εκατομμύρια δολάρια, έναντι των 261, εκατομμυρίων που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει το This Is It του 2009.

Η Swift βρισκόταν ήδη σε τροχιά ρεκόρ με αυτήν της την ταινία, μιας που μόλις στο opening weekend της, αυτή συγκέντρωσε έσοδα 121 εκατομμυρίων παγκοσμίως. Σκηνοθετημένη από τον Sam Wrench, η ταινία Taylor Swift: The Eras Tour ακολουθεί την pop star και τους χορευτές της onstage, όσο η ίδια ερμηνεύει 40 κομμάτια από 10 διαφορετικούς δίσκους, χωρίς να περιλαμβάνεται backstage ή behind-the-scenes υλικό.

Αντί η Swift να δώσει ευρέως τη διανομή της ταινίας, η ίδια συνεργάστηκε με την αλυσίδα κινηματογράφων AMC Theatres — που τυγχάνει να είναι και η μεγαλύτερη στον κόσμο — εξασφαλίζοντας αποκλειστικά δικαιώματα για την αναπαραγωγή της σε αυτήν. Η συνεργασία αυτή της επέτρεψε περιθώριο κέρδους που ανέρχεται στο 57% ανά εισιτήριο, εκτινάσσοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τα κέρδη της ως παραγωγός της ταινίας.