Και σε αυτό δεν περιλαμβάνονται καν τα 200 εκατομμύρια δολάρια εσόδων από την πώληση merch.


Ρεκόρ μετά το ρεκόρ φαίνεται πως σπάει η Taylor Swift το 2023, που είναι χωρίς αμφιβολία η χρονιά της. Και το τελευταίο φαίνεται πως σχετίζεται με την άκρως επιτυχημένη Eras Tour, η οποία θεωρείται πλέον η πρώτη μουσική περιοδεία στην ιστορία που ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα. Και σε αυτό δεν περιλαμβάνονται καν τα 200 εκατομμύρια δολάρια εσόδων από την πώληση merch!

Η Swift έσπασε επίσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ρεκόρ εσόδων σε περιοδεία της και θεωρείται η μια από τους 100 πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεύτερη έρχεται η Beyoncé, με την αμέσως επόμενη πιο επιτυχημένη περιοδεία στον κόσμο, ενώ ακολουθούν οι Bruce Springsteen & The E Street Band, Coldplay και Harry Styles.

Άξιο αναφοράς είναι ότι από την Eras Tour concert film, η Swift έγινε πλουσιότερη κατά 250 εκατομμύρια δολάρια, με την ταινία να συνεχίζει ακάθεκτη να σπάει κάθε ρεκόρ ως η πιο επιτυχημένη του είδους της στην ιστορία.

Στην εκπνοή της περασμένης εβδομάδας, το περιοδικό Time χαρακτήρισε την Swift ως το Πρόσωπο της Χρονιάς, κυκλοφορώντας το τεύχος-θεσμό του με την ίδια στο εξώφυλλο.