Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει η λαμπερή concert film;


Την κυκλοφορία μιας λαμπερής ταινίας σχετικά με την επιτυχημένη της περιοδεία με τίτλο Renaissance ανακοίνωσε η Beyoncé. Η πολυαναμενόμενη concert film ονομάζεται Renaissance: A Film by Beyoncé και αναμένεται να βρεθεί στις αίθουσες αυτόν τον Δεκέμβριο.

Το πρώτο trailer για την ταινία έχει ήδη κυκλοφορήσει και σε αυτό βλέπουμε την Beyoncé να προετοιμάζεται για την περιοδεία της λέγοντας: «Όταν τραγουδάω αισθάνομαι ελεύθερη. Στόχος μου για αυτήν την περιοδεία ήταν να δημιουργήσω ένα μέρος όπου όλοι είναι ελεύθεροι και κανείς δεν κρίνεται».

Στο ίδιο trailer μεταφερόμαστε και στα παρασκήνια, με την τραγουδίστρια να κάνει πρόβες με τη μεγαλύτερή της κόρη, Blue Ivy, ενώ εμφανίζεται και ο εμβληματικός rapper σύζυγός της, Jay-Z, και τα δίδυμά τους Rumi και Sir.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, εκτός από την περιοδεία της, στην ταινία θα δούμε στιγμιότυπα από την ηχογράφηση του άλμπουμ Renaissance, που κυκλοφόρησε το 2022 γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Το Renaissance: A Film by Beyoncé θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την 1η Δεκεμβρίου. Δείτε το επίσημο trailer πιο κάτω.