Χορευτές, οδηγοί φορτηγών, εργαζόμενοι στο catering και δεκάδες άλλες κατηγορίες συντελεστών έλαβαν επιταγές ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πιο επιτυχημένη περιοδεία όλων των εποχών.


55 εκατομμύρια δολάρια σε bonuses μοίρασε η Taylor Swift στους εργαζόμενους της Eras tour, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη με σταθμούς σε όλο τον κόσμο.

Χορευτές, οδηγοί φορτηγών, εργαζόμενοι στο catering και δεκάδες άλλες κατηγορίες συντελεστών έλαβαν επιταγές από την Swift, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πιο επιτυχημένη περιοδεία όλων των εποχών.

Προηγουμένως είχε γίνει γνωστό ότι οι περίπου 50 οδηγοί των φορτηγών της περιοδείας είχαν λάβει ένα bonus που άγγιζε τα 100.000 δολάρια. Η είδηση επιβεβαιώθηκε μάλιστα από τον Michael Scherkenbach, ιδρυτή της Shomotion, μιας εταιρίας μεταφορών που ασχολείται παράλληλα και με logistics.

Η Eras Tour θα συνεχίσει να γράφει μουσική ιστορία, αφού μόλις τώρα η Swift ολοκληρώνει το πρώτο τμήμα των εμφανίσεών της επί αμερικανικού εδάφους. Η ίδια αναμένεται να δώσει μάλιστα έξι συναυλίες στο SoFi Stadium του Los Angeles, προτού συνεχίσει για προορισμούς εκτός των ΗΠΑ.