Μετά την τεράστια επιτυχία της sold-out καλοκαιρινής περιοδείας του 2023, οι Coldplay συνεχίζουν τη Music Of The Spheres World Tour με μια στάση στη χώρα μας


Οι Coldplay, μετά την τεράστια επιτυχία της sold-out καλοκαιρινής περιοδείας του 2023 - που ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με ένα θεαματικό show για τέταρτη συνεχή μέρα στο Άμστερνταμ – ανακοίνωσαν σήμερα μια τρίτη σειρά ευρωπαϊκών ημερομηνιών για τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2024, ως μέρος του Music Of The Spheres World Tour που έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ πωλήσεων έως τώρα.

Οι ημερομηνίες περιλαμβάνουν εμφανίσεις του συγκροτήματος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Φινλανδία, καθώς και την πρώτη τους εμφάνιση στη Ρώμη μετά το 2003 και στη Βουδαπέστη μετά το 2008.

Οι fans μπορούν να εγγραφούν στο Coldplay.com τώρα, για να αποκτήσουν πρόσβαση στην πρώτη φάση προπώλησης εισιτηρίων – η οποία ξεκινά για ολόκληρη την περιοδεία την Τρίτη 25 Ιουλίου (δείτε τις τοπικές ώρες παρακάτω).

Η προπώληση στο Coldplay.com θα ξεκινήσει στις 09:00 (τοπική ώρα) στην Αθήνα, το Βουκουρέστι, τη Βουδαπέστη, τη Λυόν, τη Ρώμη και το Ελσίνκι και στις 10:00 (τοπική ώρα) στο Ντύσελντορφ, το Μόναχο, τη Βιέννη και το Δουβλίνο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr