Περισσότερα από 25 χρόνια μετά τη δολοφονία του θρυλικού rapper, φαίνεται πως η τοπική αστυνομία βρίσκεται κοντά σε μια σημαντική ανακάλυψη


Η δολοφονία του Tupac Shakur παραμένει εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια άλυτη, με την αστυνομία ωστόσο να βρίσκεται σήμερα κοντά σε μια σημαντική ανακάλυψη, που θα μπορούσε ενδεχομένως να κλείσει την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία του Las Vegas εξέδωσε πρόσφατα ένα νέο ένταλμα αναζήτησης ατόμου που φαίνεται πως σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τη δολοφονία του θρυλικού rapper.

Σύμφωνα με αναφορά του Associated Press, το τμήμα της αστυνομίας της μητροπολιτικής περιοχής του Las Vegas δήλωσε πως το ένταλμα αφορά στην περιοχή Henderson της Nevada. Καθώς πρόκειται για ανοιχτή έρευνα, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.

Ο Shakur τραυματίστηκε με πυροβόλο όπλο από περαστικό οδηγό αυτοκινήτου στις 7 Σεπτεμβρίου του 1996. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παρέμεινε διασωληνωμένος μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου, μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή από εσωτερική αιμορραγία σε ηλικία 25 ετών.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr